Tjedna jyotish prognoza od 26. 6. do 3. 7. 2017.

Mjesec ovaj tjedan prolazi kroz tri znaka - Raka, Lava i Djevicu, evo što nam lijepo nosi

Ovaj tjedan nema velikih tranzita, što znači da će mnoge stvari ostati kao prije. Venera u ljubavnim odnosima može naglašavati flert. Kada ljudi ne mogu ostvariti odnos, onda obično flert dolazi do uzražaja i daje se prednost površnim odnosima bez sadržaja. U poslovnom smislu, ovo je jako dobar tjedan.

Ponedjeljak je odličan dan za emocije, ali i za druge oblike napredovanja jer Mjesec sada raste. Utorak je manipulativan dan, pa pazite na lažna obećanja.

par ljubavU srijedu treba pripaziti na gubitak emocionalne kontrole, dan pojačava neurozu jer položaj zvijezda donosi velike želje koje nisu u skladu sa stvarnošću. Četvrtak je odličan dan za odnose, pogotovo za zaljubljene, te pojačava kreativnost. Petak je dan koji donosi emocionalnu zrelost, ali je i dobar za poslovne odluke. Subota je dan za planiranje, ali donosi i ambiciju. Pokušajte provjeriti jesu li dana obećanja istinita. Nedjelja je dobar dan da definirate ono što ste zamislili jer su kvalitete ovoga dana točnost i mogućnost materijalizacije ideja.

Mjesec ovaj tjedan prolazi kroz tri znaka: Rak naglašava emocije koje se često ne vide, a zaslužne su za rast svakog bića, Lav koji se želi pokazati u najboljem svjetlu, pa tako i u zaljubljenosti i Djevica koja provodi ono što je Lav zamislio, ali odbacuje ono nerealno.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci