Tjedna jyotish prognoza od 25. do 31. 12. 2017.

Sljedeća godina bit će u znaku promjena koje su vam se dogodile od rujna do prosinca...

Sljedeća godina u znaku ove

U zadnji tjedan godine ulazimo odlično, bez velikih konstelacija, no osjetili smo promjenu svih većih tranzita, odnosno razdoblje nestabilnosti, pogotovo od rujna do prosinca, tako da će sljedeća godina biti u znaku promjena koje su vam se dogodile ove godine. Događaje koji su bili do rujna osjećat ćete od ožujka do rujna sljedeće godine, a oni nakon rujna dat će rezultate kakve ste imali nakon rujna sljedeće godine.

Jasno, vaša natalna karta određuje detalje tih događaja, ali i na globalnoj razini će se događaji tako kretati.

Zaljubljujemo se u ono što najmanje volimo u sebi

Ovaj tjedan je pod utjecajem Strijelca, koji je pod jakim udarom svih svojih pozitivnih, ali i negativnih osobina poput megalomanije i želje da se stvari dogode odmah i sada. U ljubavnom aspektu imamo jak utjecaj Strijelca i Vage koji se odlično slažu jer Vaga može ukrotiti avanturističku prirodu Strijelca, a Strijelac dobiva dinamičnu ljubav i mogućnost davanja svog znanja.

S druge strane, imamo dodir Jupitera i Venere jer međusobno izmjenjuju domicijelne znakove. To je pozicija koja je izuzetno jaka, gdje neprestano dolazi do privlačenja, ali i sukoba Venere i Jupitera. Principi koji se sukobljavaju su želja za uživanjem i želja za duhovnošću i znanjem.

Parovi koji ovo imaju mogu jedno drugo optuživati. Točnije, jedna strana će govoriti da je previše u zraku i da fantazira, a druga će govoriti da je partner materijalistički orijentiran. Zapravo ne žele priznati da svatko od njih posjeduje drugu stranu i ne želi je vidjeti u sebi. Saturn ovu situaciju može dovesti u red. Ova konstelacija govori da parovi trebaju pokazati više svjesnosti i prihvatiti da svi imamo jednu i drugu prirodu u sebi te da je moramo naučiti balansirati i zato se zaljubljujemo uvijek u ono što najmanje volimo u sebi.

Ponedjeljak je pod utjecajem neovisnosti, što vas može tjerati na jake želje i probojnost, ali ono što će vas poticati iznutra na akciju svakako je želja za slobodom. Na nižem stupnju to radimo impulzivnošću i ambicijom, a na višem je to povlačenje u sebe.

Utorak je pod utjecajem dubljih razina naše psihe, ali ako na takav način ne gledamo na ovaj dan, onda on nije dobar za ono što zovemo materijalno ili užitak.

Srijeda je pod nježnijim utjecajem sazviježđa kojim vlada Merkur. Mjesec i Merkur se dobro slažu, ali ako su vam ciljevi materijalistički, onda ova kombinacija donosi laži. Ovo je odličan dan za praštanje.

Četvrtak je odličan dan za novi početak. Posebno poslovni počeci će biti dobri. Na emocionalnom planu, pripazite na jake reakcije.

Petak je pod utjecajem kreativnosti, odnosa, strasti, te krajnosti. Najvažnije je da izbjegavate krajnosti, u strasti tražite ljubav, a u kreativnosti mogućnost smjera u kojem bi trebao ići vaš budući posao.

Subota je pod utjecajem oštrog sazviježđa koje daje impulzivnost. Izbjegavajte svađe, djelujte. Ovo je u materijalnom aspektu odličan dan za kuhanje. Simbolički, kuhanje je povezano s prihvaćanjem emocija, pogotovo ljutnje.

Nedjelja je pod utjecajem odnosa, pa godinu završavamo sazviježđem koje će vas potaknuti na ljubav, kao i da se usmjerite na emocionalnu razinu postojanja koja je zakržljala u našoj civilizaciji.

Posljednji tjedan usmjeren je na nove početke i odnose. Ipak, da biste nešto novo započeli, potrebno je pustiti staro, a u emocionalnom od posjedovanja partnera okrenuti se vrijednostima i poštovanju drukčijeg mišljenja.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci