Tjedna jyotish prognoza od 23. do 30. 4. 2018.

Sigurnost ili romantika? Princ na bijelom konju ili zreli muškarac sa svojim problemima? Evo s kojim bismo se važnim pitanjem mogli susresti ovaj tjedan...

Ovaj tjedan započinje manjim tranzitima Marsa i Sunca. Mars će ući u bolje sazviježđe, kojim vlada Sunce, i donijet će bolje poslovne aspekte, a Sunce ulazi u sazviježđe strasti, što će ženama donijeti pitanja između sigurnosti i strasti. To je jedno od najjačih arhetipskih pitanja s kojim se žene susreću. Dakle, radi se u arhetipu ili praiskonskoj slici u kojoj je žena razapeta arhetipom ljubavnice. S jedne strane je muškarac koji joj daje sigurnost, a s druge muškarac koji joj daje romantiku i nježnost. Shvatiti ovaj arhetip možemo jedino ako shvatimo da se ta dvojba javlja kod većina žena, ali moraju se odlučiti za ljubav.

Naime, to je inicijacijsko pitanje, gdje se žena inicira iz djevojke u aspekt žene. Budući da smo mi civilizacija koja njeguje arhetip Petra Pana kod muškaraca - zaigranost i propagiranje slobode i Psihe kod žena - zavodljive djevojčice, ovaj astrološki aspekt inicira zakon naše unutrašnjosti da rastemo prema zrelosti.

Stoga, budete li imali dileme vezane uz strast, pokušajte vidjeti tražite li strast kroz zahtjev djevojčice ili Psihe, koja je očarana željom da je muškarac drži kao princezu poput boga Erosa iz mita ili ste svjesni situacije u kojoj Psiha mora upoznati tko je Eros i početi živjeti s muškarcem čiji je život isto tako pun problema s kojima se suočava kroz mnoge padove.

Ponedjeljak je dan u kojem je bolje djelovati do podneva, ako morate donositi odluke. Drugi dio dana lošiji je za odluke, točnije, pripazite na laži ili obećanja koja se danas teže ispunjavaju.

Utorak do podneva nije dobar za odlučivanje, ali je drugi dio dana bolji, posebno za odluke vezane uz materijalno. U odnosima može donijeti previše ponosa.

Srijeda nosi dobre aspekte za odnosu, ali u drugom dijelu dana. Teme koje bi vas mogle zanimati su odmaranje, putovanja, ali odnosi će biti u prvom planu.

Četvrtak je odličan dan u poslovnom segmentu, ali i u odnosima, pogotovo za one osobe koje su prošle emocionalno odrastanje. Ovaj dan je odličan za aspekte odnosa u kojima su osobe spremne na zreo razgovor.

Petak je dan za poslovne aspekte, ali ambicija može biti pojačana. Obećanja koja se daju mogu biti lako izigrana i toga treba biti svjestan kako ne bi došlo do pogrešnih koraka.

Subota je odličan dan za rad, posebno za precizne radnje.

Nedjelja daje naglasak na odnosima, kao i na novim koracima. Također, pitanje pravde i prava je izraženo. Pokušajte ne biti opterećeni nepravdom, već činite korake koje mislite da su pravedni u mikrocjelini u kojoj živite. Svatko mora gledati u svoje dvorište kada kritizira druge.

Ovaj je tjedan mirniji od prošlog i daje veći naglasak na odnosima. Bez obzira na to što je nekoliko dana dobro i za poslovne planove, Saturn i Mars mogu stvarati određene prepreke i napetosti pa ćemo se za neke stvari morati puno više potruditi nego inače, pogotovo ako to ima veze i s vašom natalnom kartom.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci