Tjedna jyotish prognoza od 2. do 9. 4. 2018.

Ovaj tjedan se igramo vatrom u svim područjima. Evo kako je iskoristiti, a ne opeći se...

Ovaj tjedan nema većih tranzitnih pomaka, ali je bitno spomenuti da ponedjeljak nije dobar dan jer imamo vrhunac planetarnog rata između Saturna i Marsa te Mjesečev prolazak kroz Škorpiona i Strijelca, gdje se nalaze Saturn i Mars, pa treba biti pažljiviji. S druge strane, na ljubavnom planu Venera je strastvena u Ovnu, a od petka će biti još strastvenije. Mogle bi biti jače naglašene veze iz prošlosti, možda čak i kroz sjećanja, što se događa već zadnja dva tjedna.

Od petka Venera ulazi u izrazito strastveno sazviježđe, što, jasno, ne znači da ćemo svi biti opijeni strašću, već ono potiče tu temu koja je u nama u onom sirovom obliku i ako je ne transformiramo, onda se pretvara u aferu u kojoj je skrivena jaka projekcija netransformirane ljubavi. Obično imamo pogrešan pristup strasti jer je nikako ne povezujemo s ljubavlju, te često strast nazivamo ljubav. Ljubav počinje ondje gdje postoji poštovanje koje stvara intimnost u kojoj se stvara trajna strast. Zato Venera u ovom sazviježđu govori i o višoj razini, a to je umjetnost i kreativnost ako je transformirana. Vi odlučujete kako ćete koristiti ovaj tranzit.

Ponedjeljak nije dobar dan. Bilo bi poželjno izbjegavati sukobe, pogotovo s osobama koje su starije ili su vaši pretpostavljeni.

Utorak je dobar dan i ako trebate nešto odlučiti, puno je bolji od ponedjeljka. Dobar je dan za materijalne odluke, ali na emotivnoj razini može donijeti zavist.

Srijeda je dan za prijatelje, koji vas mogu uputiti na nešto bitno na što ne obraćate pažnju. Dobar je dan za istraživanje sebe, ali u emotivnom aspektu treba biti oprezniji jer donosi puno strasti koja je zasnovana na posesivnosti.

Četvrtak je dan koji vas može upućivati na uspoređivanje s drugima. Stoga, možete biti uvučeni u emocije koje ne pripadaju vama i poistovjetiti se s materijalnim uspjehom koji može previše djelovati na vaše odluke.

Petak je dan u kojem bi bilo poželjno pripaziti. Ne donosite važnije odluke, budite povučeni jer je Mjesec previše izložen napadima. U prijevodu, bit ćete pod utjecajem nekih vanjskih ograničenja i unutarnjih zahtjeva da udovoljite tim zahtjevima. Ne ulazite u sukobe.

Subota je nešto lakši dan. Razgovor će imati veću važnost, kao i nezavisnost. Ipak, Mjesec nije potpuno izašao iz utjecaja Saturna i Marsa, pa i danas treba biti pažljiviji.

Nedjelja je odličan dan. Iako je dan odmora, daje dobre poslovne mogućnosti, odnosno, ovo je dobar dan da više promislite o svom poslu i budućnosti jer posao je ono što vas najviše definira i stvara najveći stres.

Kako vidimo, tjedan je opterećen težim utjecajima. To ne znači da će biti težak tjedan, već da budete povučeniji u onim situacijama u kojima znate da može doći do sukoba. Također, u emotivnom aspektu razlučite što je strast koja najviše u sebi nosi povredu. Strast je prečesto povezana s povredom samoga sebe kako bismo se razočarali u zaljubljenost i ljubav. Pozitivna strast je ona koja se usmjerava i koja traži vrijeme u kojem radimo na stvarnoj strasti.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci