Tjedna jyotish prognoza od 18. do 25. 9. 2017.

Počelo je veoma intenzivno ljubavno razdoblje

Ovaj tjedan ne nosi veće tranzitne promjene. Jupiter će nam sada pomagati u odnosima, otkrivati što odnosi jesu i pomoći nam osvijetliti one dijelove sebe koji su nam inače u vezama nejasni. Ovaj je tjedan na polju ljubavi veoma snažan, donosi strasti, ali isto tako i sukobe. Pozicija Venere i Marsa, naime, daje strast, ali i projekcije koje izazivaju idealizacije veze, onoga što želimo da partner jest te gledanje na odnos iz sebičnog kuta, što većini veza donosi probleme. Ako vam je trenutno razdoblje preintenzivno, pričekajte studeni, kad će se intenzitet događanja u odnosima smanjiti.

Ponedjeljak je dobar za javnost i predstavljanje onoga što radite. Pazite na ponos. Držite se samopouzdanja, klonite se ponosa kao lažnog samopouzdanja.

Utorak pojačava senzibilnost i osjećaj zaljubljivanja. Budući da njime vlada sazviježđe sklono preuveličavanju, pripazite kad netko pretjeruje u ljubavnim izjavama koje vam upućuje.

Srijeda daje mogućnost za zrelost, pogotovo u odnosu. Ipak, to nije dobar dan za odluke. Pokušajte izbjeći važnije odluke.

Četvrtak je dan koji nosi lukavost, ali je dobar za planiranje novih akcija, pogotovo poslovnih.

Petak se posvetite poslovima koje traže preciznost. Odličan je za kućanske poslove, ali i za uređenja stana.

Subotom vlada sazviježđe Swati. Zovu ga prva kap kiše. Također simbolizira mladu biljku i novi početak, prvi korak. Stoga je dan dobar za nove korake, pogotovo u područjima u kojima nemate iskustva.

Nedjelja je dan za hedonizam, kupovanje i želje, u čemu nema ništa loše, osim ako time ne kompenziramo nedostatak ljubavi, što je pravilo u suvremenom svijetu. Ovaj dan može pojačati impulzivnost zbog neostvarenih želja.

Ovaj tjedan obratite pažnju na značenje onog što vam se događa u odnosima, pokažite nježnost i izbjegavajte inat i dokazivanje. Na poslovnom planu imat ćete više mogućnosti za napredak.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci