Tjedna jyotish prognoza od 18. do 25. 12. 2017.

Ovaj tjedan obilježit će tri važne teme, jedna od njih je kako izražavamo emocije...

Ovaj tjedan će obilježiti tri promjene. Prva je prazan Mjesec u ponedjeljak, a to je dan kada se ne donose odluke, drugi je onaj važniji, a to je prijelaz Venere u znak Strijelca, što je pozitivno, ali društvo joj i nije neko jer joj Saturn i Sunce nisu prijatelji, pa je razvoj emocija bitno otežan. Želja za sigurnošću u odnosu te autoritativni partner u ženskom horoskopu mogu donijeti pomutnju u shvaćanju odnosa.

Susret s karmičkim planetom uvijek sa sobom donosi izvlačenje karmičkih dijelova odnosa koje ste imali u prošlom životu, točnije, ovdje se radi o nedostupnosti koja će sada biti puno važnija u odnosu. Što to znači? Recimo, ako niste u odnosu, može vam se svidjeti partner koji je nedostupan puno prije nego onaj tko je dostupan. To stvara situaciju u kojoj nastupa platonska ljubav i idealiziranje bez pokrića kako bi se prikrila nesposobnost voljenja.

Ipak, ova kombinacija je dobra za financije, pa barem u tom aspektu možete biti zadovoljniji. Dakle, planetarne konstelacije govore uvijek o onim arhetipskim temama ili onim aspektima nas samih koje ne vidimo, a onda nam pokazuju način na koji volimo ili kako se zavaravamo u ljubavi. Treći aspekt koji je dobar za sve nas jest završetak retrogradnog Merkura koji je stvarao problem u komunikaciji, kao i svim elektroničkim prijenosima poruka.

Ponedjeljak, kako smo rekli, pod utjecajem je susreta Mjeseca i Sunca, a to je loša kombinacija za odluke. Ipak, ovo je dobar dan za duhovnost, kao i za traženje smisla života. Sazviježđe današnjeg dana simbolizira korijen galaktike ili korijen smisla.

Utorak je dobar dan za polemiku. Kao civilizacija, još nismo došli do razine u kojoj razmjenjujemo mišljenje. Ljudi obično izgovaraju svoje mišljenje, ali ne razmjenjuju informacije. Iako je ovo dobar dan za komunikaciju, obratite pažnju na to koliko komunikacija u kojoj razmjenjujete misli i slušate oplemenjuje vaše odnose.

Srijeda je pod utjecajem odličnog sazviježđa koje daje zrelost u odlukama, dobre uvjete za poslovne poteze, a u odnosima daje mogućnost zrele razmjene emocija u kojima nema ovisnosti, koja je karakteristična za 95 posto današnjih veza.

Četvrtak je odličan za učenje i znanje. Ipak, u dodiru s Ketuom ili južnim Mjesečevim čvorom, tradicionalno daje gubitak emocionalne kontrole, pa pripazite na reakcije.

Petak je pod utjecajem sazviježđa koje daje odlične aspekte za posao, ali već manje za odnose. Ne dozvolite da vas danas uvuku u svađu.

Subota je odličan dan za one kojima je važna sloboda. To nije sloboda za nego sloboda od. Neizgovorene emocije danas mogu dobiti snagu, zato izaberite drugi dan za raspravu. Ovo je dan za one koji shvaćaju da je samoća uživanje.

Nedjelja je sazviježđe koje donosi izrazitu želju za samostalnošću, a budući da je ona rijetka, ovaj dan daje niže značajke, a to znači da morate paziti na destruktivnost.

Iako je ovaj tjedan pod dobrim utjecajem financija, zbog Venere koja je opterećena težim planetima izražavanje emocija je otežano pa budite svjesniji u davanju emocija jer teži aspekti za emocije samo su razdoblja koja pokazuju kulminaciju prošlih dana ili mjeseci kada niste na adekvatan način izražavali emocije. Budite svjesni svojih emocija ako želite vidjeti koliko ste doista sposobni davati.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci