Tjedna jyotish prognoza od 17. do 24. 4. 2017.

Ako ovaj tjedan budete imali dojam da ste neshvaćeni, pročitajte što kaže Nikola

Neshvaćeni

Ovaj tjedan nema velikih tranzitnih promjena kao što je to bilo prošli tjedan. Možda ste osjetili da vam je prošli tjedan donio neke promjene u životu, makar minimalne. Ovaj tjedan je pod utjecajem retrogradnog Merkura koji nas upozorava na lošu komunikaciju u kojoj možda nećete biti shvaćeni, tko god bio vaš sugovornik. Što se tiče potpisivanja ugovora, ako ste u mogućnosti, odgodite ih sve do 3. svibnja.

Mars je sada neugodan jer se nalazi u vrlo oštrom sazviježđu. Također je u odnosu sa Saturnom, što je izazvalo nemirno stanje u svijetu, a možda ste u svojoj blizini osjetili napetost koja se dogodila na poslu, obitelji ili u odnosima s prijateljima. Venera je kao nosilac zaljubljivanja ponovno jaka i prva tri dana u tjednu može bolje djelovati za odnose nego u drugom dijelu tjedna.

Hod kroz tjedan

Ponedjeljak je u prvom dijelu dana dobar traženje odgovora na pitanja koja vas muče, a drugi dio dana dobar je da raspravite ono što ste htjeli reći, tj. zauzmite se za sebe. Prvi dio dana u utorak dobar je za komunikaciju, a drugi dio dana za zrele akcije. Srijeda je odličan dan, kako za kreativnost, tako i za posao, ali je dobar i za odnose.

Četvrtak je dobar dan za znanje, ali i za slušanje. Inače, slušanje je jedan od najvažnijih aspekata odnosa. Naime, obično ljudi govore ono što žele iako ih baš ne zanima što partner želi. Petak je pod utjecajem sazviježđa za posao i dobar je za ostvarivanje poslovnih rezultata, ali ne i za odnose. Upravo suprotno, može biti loš za odnose. Subota je dan za meditaciju i za zdravlje, no može donijeti gubitak emocionalne kontrole. Nedjelja je dobra za samostalnost, ali ako je nemate, ovaj dan može donijeti oštrinu, pa pokažite više suosjećanja.

Možemo zaključiti dan se radi o mirnijem tjednu u kojem treba pripaziti na komunikaciju, pogotovo za vikend.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci