Tjedna jyotish prognoza od 17. do 24. 7. 2017.

Tjedan pred nama je odličan za rješavanje neugodnih pitanja koja su se u prošlosti izbjegavala riješiti...

Ovaj tjedan donosi nam novi tranzit Sunca koji po jyotishu u ponedjeljak ulazi u Raka i daje veći naglasak na osjećajima kao i na obitelji. Zbog Marsa daje pogodnosti po pitanju poslovnog segmenta, odnosno aktivnostima koje se vrše u tom smjeru. Ipak, Saturn će od Sunca i Marsa tražiti da se više uloži energije i rada u ono što ste naumili raditi. Kao što smo prije napomenuli, Saturn donosi jače aktivnosti po pitanju obitelji kao i doma. Fokus će biti na rješavanju i onih neugodnih pitanja koja su se u prošlosti izbjegavala riješiti. 

Ponedjeljak je dan za nove početke. Aktivnosti ili korake koje morate učiniti, bilo bi dobro pokrenuti danas. Započinjanje akcije u pravom trenutku, najvažniji je segment u jyotishu.

Utorak je dan koji na nižoj razini donosi strast po pitanju seksualnosti, a na višoj razini kreativnost. Budite otvoreni za onu strast koja je okrenuta ljubavi i kreativnosti, a manje prema strasti koja je u najvećem broju slučajeva okrenuta samoljublju.

Srijeda je dan u kojem je potrebno pripaziti na kritičnost. Potrebno je razlikovati kritiku i razmišljanje. Kritika u sebi skriva sjenu ili ono što ne želimo vidjeti u sebi, dok je razmišljanje okrenuto razlučivanju i viđenju stvarnosti onakvom kakva ona jest.  

Četvrtak je dan odnosa. Sazviježđe današnjeg dana vodi nas prema partnerstvu. U nižem obliku ovo sazviježđe naglašava kupovanje, a u višem nužnost okretanju odnosima koji liječe.

Petak je, također dan koji naglašava odnose, ali ono u odnosima što je nedostižno, očekivanje onoga čega nema. Ovo sazviježđe naglašava traženje božanskog savršenstva koje bi trebalo ispuniti svaku vezu. Ono karakterizira upravo našu civilizaciju koja, prema nepisanim pravilima očekuje da odnos bude odgovor na sva pitanja. Dakle, tražite one realne veze. Nažalost, većina je u potrazi za nerealnim vezama.

Subota je dan koji nosi dobre aspekte za rad i intelektualne aktivnosti, te radnje koje su povezane s internetom. S druge strane, u odnosima donosi pretjerane želje, pa ovo nije dobar dan za odnose.

Nedjelja je obiteljski dan jer sazviježđe današnjeg dana simbolizira obitelj. S druge strane, ovo je jako loš dan za odluke i veće korake, pa ih izbjegavajte.

Kako vidimo, ovo je dobar tjedan pogotovo za odnose. Nedjelja nam je od svih dana najslabija, pa pokušajte drugim danima donositi važnije odluke, kako za odnose tako i u poslovnom aspektu.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr