Tjedna jyotish prognoza od 15. do 22. 5. 2017.

Ovaj tjedan imamo novi tranzit koji nam utječe i na odnose i na posao...

Borbenost na poslu, strast u odnosima

Ovaj tjedan započinje novim tranzitom Sunca koje će biti sljedećih mjesec dana u znaku Bika, a neko će vrijeme dijeliti tu kuću s Marsom, što daje dobre borbene poslovne aspekte i jako dobre prezentacije onoga što činimo u poslu.

S druge strane, može donijeti više strasti u odnosu, ali gdje je nekontrolirana strast, tu su i svađe, koje može pojačati novi tranzit Kethua ili Južnog mjesečeva čvora u sazviježđu Danisthe jer on pojačava razmirice u odnosima. Stoga, poželjno je da ovaj mjesec uvidite ono što vam u projekcijama strasti ostaje nevidljivo. Ako se usredotočimo na ovaj tjedan, onda je važno naglasiti da je prvi dio tjedna bolji, a drugi izazovniji za odnose.

Ponedjeljak je odličan dan za odnose i razgovor. Također, pojačava ambiciju onima kojima je posao više u fokusu. Odlično postavljena Venera koja vlada današnjim sazviježđem, pomoći će ne samo u odnosima već i u ostalim aktivnostima.

Utorak je vrlo povoljan dan jer ne samo da je u jednom od najpozitivnijih sazviježđa, već njime vlada i Sunce koje se ovdje najbolje osjeća jer daje zrenje.

Srijeda je povoljna za znanje i učenje, ali i posao.

Četvrtak je odličan dan za posao, ali nije dobar za odnose. Osim toga, jak je aspekt Kethua koji pojačava emocionalne reakcije, pogotovo u odnosima. Danas može biti previše naglašena tvrdoglavost.

Petak daje odlične duhovne karakteristike, kao i dobre aspekte za liječenje, ali donosi impulzivnost pa pripazite.

Subota donosi izrazitu samostalnost, ali budući je ona rijetka, ovaj dan može donijeti oštrinu jer svaka neostvarena samostalnost donosi razočaranje.

Nedjelja je odlična za istraživanje, pogotovo emocija. Tim danom vlada sazviježđe koje simbolički vlada dubinama oceana i mitskim bićem koje živi na dnu oceana. Simbolika je važna u astrologiji i snovima. Ona u prenesenom značenju govori da moramo zaroniti na dno svoje duše i proći kroz utrobu kita kao u starom mitu o Jonu. Ovo je dan koji u duhovnom pogledu ima značenje preobrazbe.

Prva polovica tjedna povoljna je i za posao i za odnose, a druga samo za posao.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci