Tjedna jyotish prognoza od 14. do 21. 5. 2018.

Ovaj tjedan u poslu će se tražiti stabilnost i strpljivost, a u odnosima treba pripaziti na površnost. Što se tiče kretanja Mjeseca, utorak je lošiji dan, a kraj tjedna zbog drugih konstelacija donosi izazove koje možete osjetiti na svim poljima...

Dva nova tranzita obilježit će ovaj tjedan. Prema jyotishu, Sunce će ući u znak Bika, što će donijeti želju za stabilnošću, ali i smanjiti prodornost koju ima u Ovnu, tj. snagu za promjene. Sada se napredak postiže stabilnošću i strpljivošću jer djelovanje Saturna na Sunce donosi polagani rast u poslu uz mnogo truda i malih koraka.

Drugi tranzit je ulazak Venere u znak Blizanaca, a to znači da je ovo vrijeme kada se okrećemo površnom gledanju na ljubav. To je vrijeme mladenačkog pristupa vezama bez kojeg je simbolički nemoguće doći do zrelijeg odnosa. Uvijek taj aspekt prati idealizacija, a ishod odnosa ovisi o zrelosti partnera.

Venera se na početku tjedna nalazi u sazviježđu Mrigashire, jednom od najjačih sazviježđa za zaljubljivanje. Ono potiče stvaranje scenarija i povezano je s mitovima fatalnog zaljubljivanja i tragičnih odnosa u kojima nalazimo opravdanje za neuspjeh i tako se štitimo od prave veze. Nakon takvih ljubavnih scenarija, optužuje se nesreća. Nipošto čovjek ne može prihvatiti odgovornost jer bi se tako susreo s vlastitim obmanama i istinom da u odnosu ne daje toliko koliko mu se čini.

Ponedjeljak je pod utjecajem kreativnosti, odnosa, strasti, te krajnosti. Najvažnije je da izbjegavate krajnosti, u strasti tražite ljubav, a u kreativnosti mogućnost smjera za budući posao.

Utorak je pod utjecajem oštrog sazviježđa koje daje impulzivnost. Izbjegavajte svađe. Ovo nije dobar dan za odluke.

Srijeda je pod utjecajem sazviježđa Rohini i donosi obilje, a u lošem aspektu nosi ljubomoru i zavist. To su samo nuspojave velikog prosperiteta koje simbolizira ovo sazviježđe. Budući da je ovo sazviježđe materijalističko, ono donosi podjele na više i niže klase.

Četvrtak je pod utjecajem sazviježđa koje nosi duhovnu inteligenciju i istraživačku sposobnost, ali i nedostatak čvrstih stavova. Dobro je za govorništvo. Ovo sazviježđe donosi sumnjičavost prema svemu.

Petak je pod utjecajem sazviježđa koje može donijeti jake želje. Pazite danas na želje jer one mogu biti neostvarene, a neostvarene želje lako izazivaju frustraciju.

Subota je dobar dan za promjene i za nove korake. Naglašava moralnost u postupanju, a ono važnije jest da predstavlja arhetip obitelji. Obitelj je jezgra i nositelj naše emocionalne strane i određuje naše veze jer prema modelu iz primarne obitelji zaljubljujemo. Naša obitelj određuje u što ćemo se kod partnera zaljubiti, a natalna karta govori kako i koja je vaša emotivna pozadina.

Nedjelja započinje sazviježđem koje nosi suosjećanje u emocionalnom smislu, odnosno daje višu kvalitetu u odnosu u kojem je važnost na stvarnom davanju, a ne na davanju koje je opterećeno odnosom u kojem dajemo, a onda očekujemo nešto zauzvrat. U poslovnom smislu, ovo je izrazito dobar dan jer daje kvalitete dobre procjene.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci