Tjedna jyotish prognoza od 13. do 20. 11. 2017.

Iznimno zanimljiv tjedan je pred nama, Venera i Jupiter nas emocionalno podržavaju, a Sunce nam sada daje veliku snagu da promijenimo ono što smatramo da su nam slabosti...

Prema indijskoj astrologiji jyotish, ovaj tjedan Sunce ulazi u tajnoviti znak Škorpiona, gdje će sljedećih mjesec dana naglašavati ono što je suptilno, mistično i duboko u psihološkom aspektu, a u materijalnom financijsko, seksualno i statusno. Bit ćemo potaknuti potrebom za stvaranjem emocionalne bliskosti s partnerom, a nakon toga dogodit će se i susret s istinom te veze.

Ovo je mjesec prodiranja u suštinu stvarnosti, kako bismo vidjeli stvari kakve jesu. Sunce u Škorpionu obično daje mogućnost da učimo iz kriznih situacija. S financijskog aspekta, daje uvid u rješavanje problema. Ovo je mjesec koji vas može potaknuti da se povučete u sebe. Pozitivno povlačenje je ono zbog kojeg ulazimo u meditaciju, a ne ono gdje se u sebe povlačimo zbog melankolije. Ovaj položaj Sunca donosi i kriticizam, pa ga izbjegavajte.

Ponedjeljkom vlada sazviježđe čiji je vladar Sunce i nalazi se u znaku Lava, a od popodneva se nalazi u Djevici. To je jako dobro sazviježđe, ima svoju dobrotu i suosjećanje, što današnjem svijetu nedostaje. U poslovnom smislu, ovo je jedno od najboljih sazviježđa, ali neka vas slab položaj Sunca, točnije tvrdoglavost i uskogrudnost ne zaustave u dobrim namjerama.

Utorkom vlada sazviježđe Haste koje se nalazi u znaku Djevice, a njen simbol je šaka. Hasta označava sjaj, snagu, ljepotu i znanje. Uključuje snagu zajedništva. Teži za osvajanjem, znanjem, kontrolom i planiranjem. Ovo je dan za planiranje.

Srijedom vlada sazviježđe koje daje "snažnu glavu", u smislu razmišljanja i završavanja poslova, traženja detalja i težnje za savršenstvom. Donosi izravnost i mogućnost činjenja koraka koji idu ravno naprijed. 

Četvrtkom vlada sazviježđe Swati koje simbolizira novi početak, prvi korak. To je dobroćudno sazviježđe. Jača želje i uživanje i dobro je u poslovnom pogledu.

Sazviježđe koje vlada petkom, simbolično donosi vatru s neba na zemlju, što znači da je ovo dobar dan za revoluciju u vlastitom i životu drugih. Ovaj dan govori o važnosti znanja, ali i jedne važnije stvari koju često zaboravljamo, a to je vatra, aktualiziranje ideja ili provođenje onoga što želite promijeniti.

Subotnjem sazviježđu simbol je lotos, što odražava mogućnost da cvate usred životnih kušnji i nevolja. Božanstvo je Mitra (božanski prijatelj), bog prijateljstva i partnerstva, a potiče suradnju među ljudima. Ovo sazviježđe ima sposobnost stvaranja i održavanja odnosa. Drugo važno žensko božanstvo je Radha. Radha je pratilja Krišne, ženska energija. Lošija strana ili niža energija ovog sazviježđa jest ljubomora i želja za kontrolom.

Nedjeljom vlada sazviježđe koje donosi želju za moći. Budite svjesni da ovim sazviježđem vlada golema zvijezda Antares, a velika zvijezda donosi i veliku želju za velikim sjajem. Sjajimo onoliko koliko nas djela krase. Puno stvari ima veliku cijenu, ali jako je malo stvari koje imaju vrijednost.

Ovaj tjedan još uvijek nosi pozitivne aspekte za ljubavne odnose, koje daje dobro postavljena Venera, a nju podržava Jupiter. Situaciju mijenja novi položaj Sunca, koji dobiva snagu, a to je mogućnost da sada mijenjate one segmente svojeg života za koje smatrate da su slabi.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci