Tjedna jyotish prognoza od 10. do 17. 2017.

Najvažniji događaj ovog tjedna je prelazak Marsa iz Blizanaca u znak Raka, mjesto svojeg pada. Ne bi ta situacija bila toliko loša, ali Saturnov tranzit ga dodiruje i stvara nestabilnost. Stoga, budite pažljivi, izbjegavajte velike odluke, a u obiteljskim odnosima pripazite na odnos s braćom te odgodite rješavanje pitanja nekretnina. S druge strane, vikend daje veće mogućnosti u ljubavnom životu...

Ponedjeljak je pod utjecajem Sunca a njegova najveća kvaliteta je zrelost u odlučivanju. Ako započinjete poslovne angažmane ili rješavate pitanja koja su važna za vaš posao, onda je ovo dobar dan.

Utorak je dan kojim vlada sazviježđe Shravana, u prijevodu znači slušatelj. Dobar slušatelj uvijek je dobar učenik. U drevnim vremenima vedsko znanje se prenosilo od gurua preko Shruti (sluh). Slušanje nije samo slušanje drugih, već i slušanje svojeg unutarnjeg glasa. Obratite pažnju na ovu kvalitetu, smatra se da je ona jedna od najvažnijih u ovo vrijeme. Važna je i za odnose ako se orijentirate na slušanje partnera i prevladavanje naučenih obrazaca te reakcija u odnosu.

Srijeda je pravi poslovni dan i dobar je za sve vrste akcija koje traže upornost i neodustajanje. Ovaj dan pokreće ambicija i jako je loš za odnose. Problem koji se ovdje javlja jest da se uspjeh stavlja ispred ljubavi. Ovim danom vlada Mars koji upravo danas ulazi u znak Raka, a ovaj položaj može dodatno stvarati problem u odnosima.

Četvrtak također nije dobar za odnose i općenito može izazvati gubitak emocionalne kontrole. S druge strane, ovo je odličan dan za meditaciju i samostalne akcije. Ako ste već na moru, pripazite na opijate jer današnje sazviježđe nosi i komponentu poroka.

Petak je dan kojim vlada samostalnost i bit će podržane akcije koje traže neovisnost. S druge strane, izbjegavajte svađe jer ovo nije dobar dan za rasprave, posebno o materijalnim pitanjima.

Subota je odličan dan za odnose, pogotovo za istraživanje emocija. Ovo je dan u kojem bi bilo poželjno promotriti sve svoje emocije i istražiti pozadinu. Emocije daju puno odgovora i predstavljaju put prema stvarnom otkrivenju problema bilo da se radi o poslu ili odnosu.

Nedjelja je dan za razgovor. Kada istražimo određenu emocionalnu dvojbu, sazviježđe ovog dana nam omogućuje da istraženo primijenimo u razgovoru. Ovo je inače najlakši, ali i najteži aspekt u odnosima jer njime mijenjamo ono što nas je dugoročno sabotiralo.

Kako vidimo, ovaj tjedan ima dvije značajke. Dolazak Marsa u Raka, tj. početak nestabilnosti, te prolazak Mjeseca kroz Jarca i Vodenjaka koji sprečava emotivno prepuštanje, ali je odličan za posao.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci