Tjedna jyotish prognoza od 1. do 8. 5. 2017.

Ovaj tjedan završava retrogradnost Merkura, počinju dobri dani za emocije...

Završetak retrogradnog Merkura, koji je bio težak zbog drugih retrogradnih planeta, donio je mnogo neugodnoga u razmjeni informacija. Njegova retrogradnost završava 3. svibnja 2017. S druge strane, Sadhe sati u Hrvatskoj ponovno je postao aktualan retrogradnošću Saturna koji je donio novu krizu vlasti.

Sadhe sati u Hrvatskoj - osloniti se na žensku snagu

Ponedjeljak je odličan dan, kako za emocije i obitelj, tako i za obnovu. Obnova se obično povezuje s duhovnom obnovom, meditacijom i spajanjem sa samim sobom. Utorak je dan koji također jača obitelj, ali i suosjećanje. Ovaj dan daje naglasak na majčinskom i ženskom principu. U srijedu, iako završava retrogradnost Merkura, postoji opasnost od manipulacije. Izbjegavajte odluke. Četvrtak je pod utjecajem jako velikog ponosa i lažnog samopouzdanja zbog kojeg mogu nastati jake emocionalne reakcije zbog krive procjene. Pripazite na svoja emocionalna stanja.

Petak je odličan dan za odnose koji će biti u prvom planu, te se okrenite partneru. Također je dobar dan za uživanje i odmor. Subota je pod utjecajem dobre organizacije i provođenja odluka. Ovo je dobar dan za zrelost u emocionalnim odnosima. Nedjelja je odličan dan koji vam može dati jako dobre pogodnosti, bilo u poslu ili emocijama, te planiranju. Jednim malim djelom treba pripaziti na osobe koje su sklone manipulaciji.

Ukratko, početak i kraj tjedna su dobro naklonjeni. Ako trebate donositi odluke ili potpisati važne ugovore, učinite to nakon 3. svibnja.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci