Tjedna jyotish prognoza od 1. do 7. 1. 2018.

Tjedan zrelih emocija...

Ovaj tjedan, a onda i godina, započinje tranzitom Merkura koji prijelazi u Strijelca i donosi okretanje filozofskim temama, a manje je dobar za precizne radnje. Također, u konjunkciji sa Saturnom donosi propuštanje prilika, koje mogu prolaziti pokraj vas. Neodlučivanje nije opcija.

U emotivnom dijelu, ovo je tjedan koji donosi jak utjecaj autoriteta ili sigurnosti koja će se tražiti u odnosima. Takav oblik ljubavi nije dobar jer je uvjetovan strahom i željom da se poistovjećujemo s vanjskim statusom. Takvih odnosa je danas puno, ali kao civilizacija još smo daleko od toga da otvoreno govorimo o emotivnom uvjetovanju. Primjerice, danas je popularnija strast koja isključuje ljubav, pa su zato mnoge ljubavi prazne. To nam govori sadašnja konstelacija.

Ponedjeljak je pod utjecajem dva sazviježđa. Prvi dio dana je dobar za odnose, a u drugom dijelu dana, zbog utjecaja jakih želja, može doći do nezadovoljstva koje bi bilo poželjno izbjegavati.

Utorak je dobar za posao u prvom dijelu dana, a u drugom je dijelu dana dobar za emocije i odluke te za obitelj.

Srijeda je dan koji može donijeti manipulacije. Pazite kako se odnosite s ljudima. Naivnost bi vas danas mogla koštati. Također, pripazite na jake emocionalne reakcije.

Četvrtak Ako mislite raditi promjene, danas ćete ih lakše provesti. Današnji dan daje i jak aspekt za majčinstvo, ali i za ženstvenost. U suvremenom svijetu je izgubljena i komponenta nježnosti jer je suvremeni svijet zarobio njene najbolje kvalitete. Što se žena više oslanja na emocije, to joj je samopouzdanje veće. Shvatite danas snagu emocija.

Petak je dan koji daje naglasak na status. Jak egoizam ne bi trebao biti opravdanje  za ponos. Ne govorimo o skromnosti, već da ponos često iskrivljuje shvaćanje stvarnosti, a onda takvo ponašanje dovodi do patnje.

Subota je dan odnosa. Slijepa ljubav je slika zarobljena u djetinjstvu u kojoj plačemo za djetetom koje je bespomoćno i traži pomoć, dok je zrela ljubav u mogućnosti voljeti i davati. Pokušajte vidjeti u odnosima važnost ove činjenice.

Nedjelja je dan za zrele emocije. Ozbiljnost je uplašenost, a zrelost je otvorenost prema humoru jer tada život više nije toliko opterećen velikim ciljevima i idejama. Svakodnevica postaje ispunjenje, a sve važne stvari u našem životu su besplatne. No, da bismo došli do toga, potrebno je sazrijevanje, a ovaj dan daje zrele emocije više negoli ih daju ostali dani. Zaljubljivanje nam je pomoglo da se promijenimo. To je iskustvo koje nas ispunjava i razočarava, ali je i jedno od najintenzivnijih iskustava, u kojem se spajamo sa svojom podsvjesnom suprotnošću.

Kako vidimo, ovaj tjedan ne donosi veće promjene. U odnosima obratite pažnju na zrele emocije koje ne znače ozbiljnost.

Nikola Žuvela, www.vedski-jyotish.net

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Preporučujemo

Ostali članci