Tjedna anđeoska prognoza Doreen Virtue: Vrijeme je za otpuštanje staroga

Ovaj tjedan imamo prvi pun Mjesec ove godine, u Raku, i Doreen kaže da je savršen za otpuštanje svega starog, onog što vam više ne služi i što je toksično za vas te za pripremanje za novo i promjenu nabolje

Suzdržite se od sarkazma

Toliko je različitih zbivanja! Stoga, s obzirom na to da vile – anđeli prirode – uvijek osluškuju te znaju što se događa i što će slijediti, anđeoske poruke za ovaj tjedan Doreen Virtue prenijela je s pomoću karata Magičnih poruka vila. Merkur ponovno kreće naprijed, no još će se nekoliko dana osjećati djelovanje njegove retrogradne faze, stoga u komunikaciji s ljudima i dalje budite osobito pažljivi i jasni te provjerite jesu li vas dobro razumjeli, savjetuje Doreen.

Osobito pogrešno može biti shvaćen sarkazam, pa se još neko vrijeme suzdržite od njega, kao i od kupnje tehničkih uređaja. Isto tako, ne uzrujavajte se pojave li se problemi na putovanju ili s prijevozom jer sve su to zadnji trzaji energije retrogradnog Merkura. Ali nakon kratkog zastoja, slobodno krenite dalje sa svojim projektima.

Ono što mislite dolazi u vaš život

Ovaj tjedan, 12. siječnja, imamo i pun Mjesec u Raku, što je vrijeme za otpuštanje, osobito bilo čega što vam izaziva stres i zabrinjava vas. "Molite se Bogu: 'Molim Te, pomozi mi da ovo otpustim.'" Dan prije, 11. siječnja, također je poseban dan – 11-1 moćan je anđeoski broj koji ističe važnost toga da vam misli ostanu pozitivne jer se manifestiraju s lakoćom.

"Jeste li primijetili da ono što mislite dolazi u vaš život? To će se nastaviti ovaj mjesec", kaže Doreen. "Zbog toga održavajte pozitivnu viziju svog života, ljudi koje volite i, osobito, našeg svijeta. Održavajte pozitivnu viziju mnoštvom molitvi, no u isto vrijeme budite spremni za sve što može iskrsnuti s obzirom na izbore slobodnom voljom koje donosi drugi ljudi. Zato moramo moliti da ti izbori budu za najviše dobro svih."

Djeca, karta za ponedjeljak i utorak, govori ne samo o djeci svijeta nego i o vašem unutarnjem djetetu. To je dio vas koji treba tetošenje, brigu, igru, osjećaj da je život zabavan. Ta se karta može pojaviti ako osjećate da previše radite, da ste preozbiljni, zabrinuti zbog novca…, ona je znak da otpustite i da se opustite.

Doba punog Mjeseca - otpuštanje

Za srijedu i četvrtak, doba punog Mjeseca, savršeno odgovara karta Otiđite: prekinite nezdravu situaciju i uživajte u novim vratima što će se otvoriti kao posljedica toga. Ona govori o napuštanju svega što je toksično, ovisničko, o ponašanju za koje duboko u sebi znate da loše utječe na vaše samopouzdanje i ne služi vašoj svrsi; možda toksina ima u vašoj prehrani, a možda u vašem životu na drugi način poput posla, odnosa, mjesta stanovanja, načina na koji tretirate sami sebe… "Vrijeme je da to pustite da ode", kaže Doreen.

Duboko udahnite i kažite: "Dragi Bože, Isuse, arhanđele Mihaele, molim Te, pomozi mi da otpustim sve što ne služi za moje najviše i najveće dobro. Molim Te, pomozi svima nama da više ne žudimo za dramom, toksinima, ovisničkim iskustvima ili tvarima, pomozi nam da to otpustimo." To u nama nije stvorio Bog, objašnjava Doreen Virtue, to su mehanizmi koji pomažu da se s nečim nosimo i djeluju privremeno, no dugoročno nam štete, i toga smo duboko u sebi svjesni.

Dobit ćete božanski zadatak koji ste u stanju ispuniti

Za vikend – Molimo strpljenje: karta koja govori da će se ono što tražite ostvariti, no postoje skriveni faktori koji se prije toga trebaju riješiti. Oni uključuju i izbore slobodnom voljom drugih ljudi. Bog ih poštuje, objašnjava Doreen, iako katkad nisu u interesu te osobe i/ili drugih ljudi. "Zato se čini kako Bog dopušta da se dogode okrutne i zle stvari jer u ovom svijetu imamo izbore slobodnom voljom. No naravno da možete moliti da Bog intervenira u bilo čije izbore slobodnom voljom koji utječu na vas. Možete moliti i da vaši izbori imaju snagu, moć, motivaciju, podršku i hrabrost da pomognete donijeti promjenu nabolje u ovom svijetu."

Mnogo se toga događa i umjesto da budete tjeskobni zbog toga, ističe Doreen, molite za ono što vi sami možete učiniti s tim u vezi. "Obećavam vam, dobit ćete božanski zadatak koji ste u stanju ispuniti, a svi resursi i sva pomoć koju ćete trebati bit će vam dani putem."

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci