Studeni će nas okrenuti naglavce

Što nas čeka u studenom prema predviđanju numerologinje Lili Sorum...

Promjena smjera

Nalazimo se u trenutku kada ćemo lako promijeniti mišljenje i djelovati potpuno drugačije nego što smo prvobitno zamislili (u listopadu). Zbog utjecaja "majstorskog" broja 11, studeni je važan mjesec jer nam pomaže podići vibraciju. To nas potiče da budemo iskreniji i autentičniji. Mnogi numerolozi nazivaju ga "mjesecom majstorstva".

8 znakova da imate visoku vibraciju

U stvari, mi možemo biti samo "majstor sebe". Kad radimo na sebi, otkrivamo sloj za slojem i suočavamo se s izazovima, hranimo dušu. Kažu da su u našoj podsvijesti sjećanja na prijašnje živote i zapisi naše duše.

Studeni u godini broja 3 pomaže vam izvući iskustva iz bivših života i razdvojiti ih ili razlikovati od iskustava iz djetinjstva. Znamo da u djetinjstvu katkad potiskujemo emocije kada su traume prevelike ili smo jednostavno mi premaleni. Često imamo tendenciju tražiti odgovore u prošlim životima, a djetinjstvo ostavljamo postrani.

Skinite sa sebe težak teret uvjerenja iz djetinjstva

Što učiniti u studenom?

Prije svega, usredotočite se na istraživanje mudrosti življenja kroz vlastita iskustva iz rane dobi. Naime, energija koja sad vlada pomaže vam da prevladate izazove koji su vam bili prezahtjevni u djetinjstvu ili odrastanju. Naravno, um je najviše zapamtio prezahtjevnost. Ali više niste dijete. Sada ste puno zreliji i iskusniji i imate mogućnost popraviti "prvi dojam".

Zapisi na duši - energetski obrasci koje nasljeđujemo od roditelja

U ovo nam je vrijeme pružena mogućnost "popravnog ispita". To znači da ćete se suočiti sa sličnim iskušenjima kao nekad prije. Hoćete li podleći? Studeni će vas možda podsjetiti na veljaču, možda će se pojaviti slični ljudi ili slični izazovi. Kako ste tada ostvarivali ciljeve i kako ih sada možete efikasnije riješiti, malo zreliji?

Budite blagi i tolerantni prema sebi. Sigurni ste i savršeni upravo takvi kakvi jeste.

Louise Hay: Odmah zavolite sebe!

Vještina

Možemo hodati stazom svjetla ili tame. Barem tako kažu. Ali što ako je istina da ne hodamo bijelom ili crnom stazom, već nijansama sive. Nitko nije 100% zao i nitko nije 100% anđeoski dobar. Tu smo da učimo i naravno da griješimo i ne radimo uvijek najbolje. U studenom ćemo dobiti jasnije podsjetnike. Koristite ih kao ogledalo - tko ste i tko niste?

Pitanje koje ćemo se vjerojatno često pitati u ovo vrijeme bit će: „Tko je sada ovdje lud?“ Možda su svi pomalo ludi.

Usudite se pogledati preko onoga što vjerujete da je ispravno ili pogrešno.

Usudite se nadići sebe i ono za što mislite da su vaše granice.

Mislite ili znate? Jeste li probali? Jeste li dali sve od sebe?

Lijep studeni vam želim,

LiLi SoRuM 

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci