Što pun Mjesec u Lavu 9. 2. 2020. nosi vašem znaku?

Energija je na vrhuncu u znaku ponosa, moći i pozornosti, pa će rezultati biti hrabri i – javni, kaže astrologinja Nadia Gilchrist, koja objašnjava djelovanje punog Mjeseca u Lavu 9. veljače 2020. na pojedine znakove

Pun Mjesec u Lavu 9. 2. 2020.: Čista ekspresija ljubavi

Ovan: Puni Mjesec u vašem području samoizražavanja osvjetljava novu privlačnost ili veliki kreativni ili izvedbeni trud. Ovo je vaš trenutak da zasjate, slavite ili vidite rezultate nečega što ste željeli stvoriti. Naglasak je i na djeci te mogućoj trudnoći.

Bik: Ovaj vam puni Mjesec donosi rezultate što uključuju dom, obitelj, preseljenje ili posao kod kuće; ponos onim što vam je najbliže ili kulminaciju onoga što ste pokušavali stvoriti ili proslaviti kod kuće. U središtu pozornosti može se naći uspjeh, ali i nešto čime se baš ne ponosite, no u svakom slučaju dat će kontekst vašega budućeg puta i karijere.

Blizanci: Smješten u vaše polje komunikacije, puni Mjesec isporučuje vam glasan i ponosan odgovor, razgovor ili odluku. U onome što će se komunicirati ili naučiti neće biti ničeg suptilnog te je vrlo vjerojatno tvrdoglavo držanje za neke ideje.

Rak: Naglašeno vam je područje osobnih resursa te rezultati što uključuju zarađen novac, vrijednosti i samopoštovanje. Sad je tema ponošenje sobom i onim što vrijedite kao i očuvanje onoga što vas čini moćnim i jedinstvenim.

Lav: Puni Mjesec u vlastitom znaku može značiti zaključivanje i završetak u vezi, identitetu ili životnom stilu. Naglašeni su vaš ponos i moć u kontekstu toga kako se odnosite prema drugima ili koliko vas drugi cijene.

Djevica: Ovaj puni Mjesec mogao bi razotkriti tajne ili stvari koje su vam izvan vidokruga. To će uključiti (dosad nerazmatrana) pitanja ponosa i ega kao i nužnost prilagodbe tih energija u kontekstu zdravlja ili obaveza prema drugima.

Vaga: Pod svjetlošću punog Mjeseca naći će se javne stvari vezane uz ponos ili kreativnost – rezultati što privlače pozornost i stavljaju vas u njeno središte, bilo po dobrom ili lošem. Ključna je tema samoizražavanja i sposobnosti izdvajanja iz okoline.

Škorpion: Naglašeni su hrabri rezultati vezani uz promjenu posla ili profesionalnog imidža. Drugi će cijeniti vaše talente i napore – a ako to izostaje, shvatit ćete kako je vrijeme za velike prilagodbe.

Strijelac: Puni je Mjesec u području vezanom uz prilike, stoga su mogući neočekivani odgovori ili rezultati kad je riječ o putovanjima, edukaciji, pravnim pitanjima, izdavaštvu i vjeri. Obasjan je novi teritorij, a s njime i samopouzdanje te spremnost na rizike potrebne za uspjeh.

Jarac: Ovo je kulminacija u području zajedničkih resursa i financija, intimnosti kao i psiholoških pitanja. Mogla bi se razotkriti dosad skrivena pitanja ponosa ili želje za cijenjenjem i postignućima te stvari koje su u suprotnosti s vašim osobnim vrijednostima.

Vodenjak: Puni Mjesec u području partnerstva donosi završetak neke veze, uključujući i osobne i one profesionalne. Iako je moguće da će netko ili nešto biti okidač, to zapravo odražava vaše energije te vaš pristup kompromisu i neovisnosti. Razmislite o ravnoteži između vlastite slobode i svojih veza.

Ribe: Rezultati će se vidjeti u području vaše rutine, što uključuje zdravlje, posao i svakodnevne aktivnosti. Ovo bi mogla biti i točka preokreta u vašem služenju drugima ili u vašem pristupu brizi o sebi (svojoj prehrani, vježbanju...). Trebali biste razmisliti o tome jesu li ta pitanja nešto što na vaš ponos utječe pozitivno ili negativno.

Izvori: lovinglightastrologer.com; astroshaman.com; rubyslipper.ca

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci