Što pomrčina Mjeseca 16. 7. 2019. znači za vaš znak?

Djelomična pomrčina Mjeseca 16. 7. 2019. ima iznimnu moć transformacije i jedan je od najvažnijih astroloških događaja ove godine. Evo što nosi vašem znaku...

Ovan

Vrijeme je da oprostite sebi i opustite se. Forsiranje da se nešto dogodi sad je kontraproduktivno, dopustite da vam čuda dođu bez borbe.

Bik

Ovo je vrijeme za planiranje i slušanje intuicije, ali nemojte činiti nikakve nagle poteze. Za najbolje rezultate, pustite da energija teče.

Blizanci

Dobro je vrijeme da budete kreativni. Energije su posvuda, no vi odlično uspijevate u kaosu, stoga budite svoji i kreirajte svoju stvarnost.

Rak

Opustite se, stvari se ne raspadaju, nego sastavljaju. Budite strpljivi, sve će se posložiti u vašu korist.

Lav

Mnogi će sada tražiti vaše vodstvo. Za vaše je iscjeljenje najbolje da se usredotočite na ljubav, a ne bol.

Djevica

Ovo je za vas sezona promjene pa bi se mogla činiti kaotičnom – što i jest, ali učinit će vas boljom osobom. Zato se opustite i ne opirite preokretu.

Vaga

Dobro je vrijeme da odrežete ono što više ne radi za vas i zamijenite onim što vas iscjeljuje i čini boljim iznutra i izvana.

Škorpion

Sada biste se mogli osjećati iznimno osjetljivo. Da biste prebrodili ovo vrijeme pomoći će vam usredotočivanje na ljubav i potpuno blokiranje negativne energije.

Strijelac

Nemojte stajati mirno kako biste izbjegli da vas potpuno obuzmu osjećaji drugih ljudi. Slijedite svoje srce, upustite se u rizik i dobro se zabavite.

Jarac

Ovo je sezona gradnje novih mostova i prelaženja preko starih. Usredotočite se na pravu ljubav i ljubav prema sebi kako biste privukli i te kako zaslužena čuda.

Vodenjak

Svemir vas sad navodi da pogledate unutar sebe i evoluirate – nemojte se opirati tome, slijedite znakove i otpustite potrebu da kontrolirate situacije.

Ribe

Vrijeme je da nadvladate svoje strahove i volite sebe. Ovo će se razdoblje činiti burnim i kaotičnim, a ljubav prema sebi bit će svjetlo što će vas voditi prema čudima koja tražite.    

Izvor: @thefallbackup (via SoulSeekerAstrology)

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci