Što nas sljedećih mjeseci uči pomrčina Mjeseca u Lavu?

Djelovanje pomrčina nikad nije ograničeno na dan kada se događaju, ili na nekoliko dana prije i poslije. Njihova se "tema" proteže nekoliko mjeseci, do sljedeće pomrčine. Pomrčina punog Mjeseca u Lavu koja je bila 21. siječnja 2019., svoje će djelovanje imati do pomrčine Sunca 2. srpnja. Govorit će nam o ovome...

Došlo je vrijeme da postanemo ono što uistinu jesmo

Godina 2019. počela je razotkrivanjem tko smo zapravo i kakve smo maske nosili, odnosno, još ih nosimo. Spoznavanje samoga sebe nije lak proces. To je zapravo veoma težak posao jer si moramo priznati pogreške i nedostatke i popraviti ih.

Zasukati rukave, preuzeti odgovornost za sebe i dopustiti si promjenu, nove poglede na život i vjerovati u nepoznato. Što više budemo ustrajali u starim razmišljanjima i obrascima, više ćemo trpjeti. 

S pojavom punog Mjeseca i pomrčine, nalazimo se u stanju dubokih transformacija, globalno i individualno. Došlo je vrijeme da postanemo ono što uistinu jesmo i da učinimo ili dovršimo potrebne promjene u sebi.

Pomrčine Mjeseca - s čim želite završiti?

Kamo sada?

Energije Mjesečeve pomrčine na neki nam način govore da smo uhvaćeni među dvama polovima. S jedne strane plivamo u starim ograničenjima i načinima razmišljanja koji nam otežavaju život, s druge, želimo se otvoriti i zaživjeti puniji život. Jača želja za oslobođenjem i promjenom. "Kamo sada?" posve je primjereno pitanje za ovo vrijeme.

Nije moguće potpuno zaživjeti novo dok imamo nezavršene i nerazjašnjene stvari iz prošlosti. Zato u ovom vremenu možda radimo dva koraka naprijed i jedan natrag (ili obrnuto). Budući da se u nama sad miješa staro i novo, možemo se osjećati kaotično, zbunjeno.

No trenutno trebamo oboje. Staro nam treba da osvijestimo što trebamo odraditi, dovršiti, a što odbaciti. Novo je privlačno i daje vjeru u bolji život. 

Potpuna pomrčina punog Mjeseca 21. 1. 2019.: Kulminacija događaja i dramatični svršeci

Na putu promjene i iscjeljenja

Naravno da se u takvom stanju možemo osjećati nesigurno ili tjeskobno. Na putu smo promjene i iscjeljenja čija je namjera da spoznamo što nas ograničava u životu.

Naša duša u ovom razdoblju može osjetiti ljubav ili strast prema određenim stvarima i tako nam dati znak kamo želi i što.

Znanja i spoznaje sada nam postaju dostupnije. Kako se probijamo kroz slojeve trauma i boli, koje su nam otežale koračanje pravim putem i zarobile nas se u ciklusu straha i trpljenja, polako se opet povezujemo sa sobom, životom i izvorom.

Počnimo vjerovati

Naša istinska priroda se tako budi i potiskuje iz nas svu bol da bismo se iscijelili. 

Zbog ograničenja koja smo si postavili ne možemo postati ono što bismo mogli. Frustracije koje osjećamo samo su naši snovi i strasti koje bi željele zaživjeti. 

Vrijeme je da počnemo vjerovati u novo i živimo potpuniju istinu o sebi. 

Pomrčine Sunca i Mjeseca: Trenuci moći

Izvor: wakeup-world.com

Sensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr