Što nam nosi pun Mjesec 12. prosinca 2019.?

Pun Mjesec u Blizancima poziva nas da damo prednost dijalogu, međuljudskim odnosima i odnosima sa samima sobom, te nam donosi čarobne i harmonične energije

Otkrivanje izdaje?

Pun mjesec u Blizancima, 12. prosinca, bit će u opoziciji s Neptunom. Mjesec u ovom znaku predstavlja trenutak ekstremne lucidnosti, pomažući nam da sagledamo stvarnost kakva ona zaista jest.

Tako se može dogoditi da spoznate neku izdaju... ali ne brinite se, pun Mjesec će imati pozitivan utjecaj jer je u trigonu s Jupiterom u Jarcu i Uranom u Biku koji se polako formira (točan datum ovog aspekta je 15. prosinca), dajući nam snagu za reakciju i borbu.

Prekid s osobama zbog kojih smo patili, ali i nove prilike

Osim toga, Mars u Škorpionu u konjunkciji s Neptunom u Ribama, pojačava naša uvjerenja, dajući nam koncentraciju i nadahnuće. Drugim riječima, suočeni s nedoumicama i nesigurnostima koje nam donosi Neptun, nećemo si dopustiti pad, već ćemo se boriti "noktima i zubima". Naoružani snagom volje i optimizmom, nadvladat ćemo ovaj trenutak očaja.

Moguća su velika nezadovoljstva, frustracije i nestabilnost koji će dovesti do važnih odluka, završetaka veza ili prestanka viđanja osoba zbog kojih smo patili. Također nam se smiješe nove prilike, nove perspektive koje će nas natjerati da sebi postavimo važna pitanja o budućnosti.

Emocije, intuicija, psihički i emocionalni senzibilitet su pojačani i morat ćemo naučiti upravljati njima. To je djelomično zbog nadolazećih blagdana i nove godine koja je pred nama.

Neobični snovi i snažnije psihičke sposobnosti

Sve se zapravo pojačava. Ako smo zadovoljni sobom, pun Mjesec će nam biti čaroban i skladan, ako se osjećamo loše, Mjesec nam se može činiti tamnim.

Možda ćemo imati problema sa spavanjem ili imati snove koji su čudni i proročanskog karaktera. Te su noći pogodne za osvještavanje, postavljanje pitanja i unutarnje preispitivanje. Treba se čuvati nepromišljenih radnji. Ova faza je također pogodna za jačanje psihičkih sposobnosti.

Posebno važan za žene i ženska pitanja

Ovaj Puni mjesec 12. prosinca 2019. ima posebno značenje za žene i ženska pitanja. Mjesec i Venera imaju ženski astrološki autoritet. Uz to, pun Mjesec je u konjunkciji s ratničkom zvijezdom, Bellatrixom.

Utjecaj punog Mjeseca 12. prosinca traje dva tjedna do pomrčine Sunca 26. prosinca. To također znači da je to posljednja lunarna faza trenutnog ciklusa pomrčina koji je započeo pomrčinom Sunca 2. srpnja. Vrijeme je da dovršimo svoje dugoročne projekte, konsolidiramo svoja postignuća i pripremimo se za sumiranje rezultata postignutih u posljednjih šest mjeseci.


Izvor: www.blog.spiritualify.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci