Što mlađak u Ribama donosi vama?

"Mlađak 23. veljače jedan je od najpozitivnijih lunarnih energija 2020. godine", kaže astrologinja Narayana Montúfar. Ispunjen superpozitivnom vibrom, donosi nalet inspiracije i samopouzdanja koji sve znakove zodijaka može uputiti na uzbudljiv novi put ili projekt. Ako ste, dakle, čekali dobro vrijeme da počnete projekt ili prođete teškoće na putu prema svom cilju, ovaj mlađak daje vam idealnu priliku za to...

Ovan: Očekujte neočekivano – a čak i ako se isprva ne bude činilo tako, iznenađenje će vjerojatno biti ugodno. Ostanite otvorena uma i, još važnije, srca.

Bik: Mjesec donosi prilike za umreživanje, stoga uspostavljanje kontakta s grupom ili osobom kojoj se divite može donijeti značajne nagrade.

Blizanci: Vaše su kreativne vizije sada jasne i vrijeme je da ih podijelite, a mlađak donosi priliku da učinite hrabar korak u smjeru ostvarenja svojih snova.

Rak: Sad nije vrijeme da ostanete kod kuće – nego da iskusite sve što vam život trenutačno nudi. Mogli biste upoznati uzbudljive i kreativne osobe. Budite otvoreni za sinkronicitete.

Lav: Ovaj vam mlađak otkriva što vam je trenutačno potrebno za iscjeljenje i duhovni rast. Slušajte svoje više ja. Možete očekivati osvješćivanje svojih intimnih pitanja i potreba.

Djevica: Ovo je savršeno vrijeme za ulaganje dodatne energije u svoje partnerske odnose – bilo romantične, bilo poslovne – kako bi se razvijali onako kako želite. Mlađak će pobuditi želju za novim početkom u takvom odnosu.

Vaga: Vrijeme je da protresete svoju rutinu i unesete potrebne promjene – pravi je tren za nove, zdrav(ij)e navike.

Škorpion: Opustite se i zabavite, ovaj vam mlađak donosi mnogo kreativnosti i inspiracije te seksi veze koje će vam pomoći osloboditi zatomljenu energiju.

Strijelac: Otkrivaju vam se vaše duboke potrebe i želje – opustite se i steći ćete veliku intuitivnu jasnoću kad su posrijedi vaše osobne stvari.

Jarac: Sada morate ostaviti posao po strani i prioritet dati iscjeljivanju sebe. Ako ste na rubu izgaranja od posla, ovaj će vam mlađak pomoći to osvijestiti.

Vodenjak: Ovo je sjajna prilika za manifestiranje i postavljanje osobnih namjera – možete izvesti kakav ritual vezan uz mlađak, no u svakom slučaju usredotočite se na svoje snove. Ne zaboravite pokazati i osjećati zahvalnost za ono što već imate jer će vam donijeti još veće obilje.

Ribe: Ovo je vaš mladi Mjesec i prilika da nanovo osmislite i promijenite sebe, a s potporom Venere, Merkura, Marsa i Jupitera možete ići punom snagom za svojim najvećim ciljevima. Učinite što je potrebno da se dogodi čarolija.

Izvori: starsignstyle.com; astromatrix.org; askastrology.com; bustle.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci