Stiže nam razdoblje Strijelca: Bit će dinamično!

Razdoblje Strijelca, koje počinje 22. studenog i završava solsticijem, 21. prosinca, donosi dinamičnu vibraciju. Naučite kako je najbolje iskoristiti

Prvi dani vladavine nose vrlo jake energije

Venera i Jupiter će se poravnati s galaktičkim središtem. Jupiter će biti poravnan između 19. i 24. studenog, Venera će im se pridružiti 23. studenog. To će biti dan vrlo jake energije. Povezat ćemo se sa svojim srčanim centrom, dignut će nam se vibracija, bit ćemo suosjećajni i otvoreni za ljubav.

Izazovi Jupitera, Marsa i Urana

Jupiter 2. prosinca prelazi u Jarca, što se događa nakon 12 godina! Drugi intenzivni aspekt u ovo vrijeme obilježit će Mars u Škorpionu nasuprot Uranu u Biku. Planeti će biti u takvom položaju 24. studenog, ali utjecaj ćemo osjetiti 3-4 dana prije i poslije.

Moramo se otvoriti promjenama jer se može dogoditi da nas planeti budu gurali da pronađemo nove načine funkcioniranja ili čak da potpuno promijenimo smjer. Ovo vrijeme može biti i naporno. Možemo biti frustrirani, ljutiti, ogorčeni... Različite negativne emocije izići će na površinu.

razdoblje strijelca bit će dinamično

Sa Saturnom do pozitivnih promjena

Kako se Saturn bude približavao Plutonu, opet će biti na djelu moćne energije koje nas potiču na uvođenje pozitivnih promjena. Jako će se približiti i krajem siječnja 2020., ali utjecaj ćemo također osjetiti prije. Uz njihovu pomoć možemo odbaciti stare uzorke i pronaći nove, prikladnije. Taj će pomak utjecati i na financije i na politiku.


Najveći izazov za sve nas bit će podizanje vibracije i održavanje pozitivnosti u transformaciji negativnih emocija koje u svakom trenutku mogu isplivati na površinu. Sve će se to događati s namjerom da svijet i sebe sagledamo iz drukčije perspektive.

Ne bojte se novih spoznaja!

Strijelac je strastveni kreator s jakom vizijom. On je mudrac i iscjelitelj koji uvijek pronalazi pravi put. Uči nas da vjerujemo sebi i višim silama, da s pozitivnošću prihvaćamo da se sve događa za naše najviše božansko dobro. Tek kad u to povjerujemo, možemo se opustiti i započeti uživati u putovanju.


U usporedbi s razdobljem Škorpiona, Strijelac će nam donijeti više lakoće. Sve što moramo činiti jest usmjeriti energiju na prave ciljeve! Dopustimo si više zabave, smijeha, radosti, jednostavnosti...

Ne bježimo od avantura, priuštimo si putovanja i otvorimo se mogućnostima za brojne nove spoznaje.


Izvor: Forever conscious

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci