Sada je vrijeme blagoslova, čuda i otkrivenja

Egipatska spisateljica Rania Naim svojim toplim riječima potpore potaknut će vas da krenete naprijed bez obzira koliko vam se to u nekim trenucima činilo nemoguće...

Ti si pisac

Sada je vrijeme iscjeljenja. Iscjeljenja starih rana i ostataka iz prošlosti. Iscjeljenja sebe. Čišćenja svoje duše. Ponovnog pronalaska sebe.

Sada je vrijeme otpuštanja. Otpuštanja planova i očekivanja. Pravila i vremenskih rokova. Svega što te sputavalo. Sve što si bila prisiljena raditi. Svega što si trebala biti kako bi nekoga usrećila.

Sada je vrijeme da počneš iznova. Ali ovoga puta, ti si pisac. Ti si ta koja drži olovku. Ti biraš svoj život. Ti odlučuješ o svojoj budućnosti i nastavljaš naprijed sve dok ne pronađeš mjesto kojem pripadaš.

Nema više straha

Sada je vrijeme za promjene. Vrijeme prijelaza. Vrijeme za veće snove koje ćeš ostvarivati. Vrijeme da budeš iskrena prema sebi i svom životu. Vrijeme u kojem ćeš se susresti s mnogim izazovima, ali nije te strah. Ovaj trenutak ti je potreban kako bi promijenila svoj život. Preokrenula svoj život. Pronašla dio slagalice koji nedostaje.

Sada je vrijeme nade. Nade u bolji život, bolju budućnost i bolju ljubavnu priču. Sada je vrijeme za sreću. Ti nisi slomljena ni oštećena. Sada je vrijeme da zasjaš, da se istakneš. Ovo je tvoje vrijeme.

Sve je moguće

Sada je vrijeme da kreneš dalje. Da se odmakneš od starih priča, od nezdravih odnosa. Od ljudi koji su te podcjenjivali, od svega što te gušilo.

Sada je vrijeme za ljubav. Ljubav za kojom tragaš, koja ti nedostaje i koju toliko dugo čekaš. Sada je vrijeme za nju. Pronaći ćeš ju jer ćeš slijediti svoje srce, a ono zna kamo treba ići. Kada dođe pravi trenutak, ljubav će pronaći tebe.

Sada je vrijeme za darove. Darove koje je univerzum pripremio za tebe i one koji se nalaze u tebi, a tek ćeš ih otkriti. Blago koje ćeš iskopati. Sada je vrijeme blagoslova, čuda i otkrivenja.

Izvor: thoughtcatalog.com

Pripremila Tena Ožegić

Ostali članci