Vikend-horoskop: S lakoćom ostavljamo godinu iza sebe

Subota i nedjelja odlični su dani za zabavu – ne propustite nijednu priliku da se dobro provedete te s veseljem i entuzijazmom uđete u novu godinu

U petak, 29. prosinca, Mjesec je u Biku, u opoziciji s Jupiterom u Škorpionu te trigonu s Plutonom u Jarcu – povezan je s planetima sreće i transformacije, kaže astrolog Gregory Scott. Taj je Mjesec i dalje vrlo ozbiljan, dodaje, čak bi se moglo reći da je tmuran. "Osjećat ćete teret svijeta na svojim plećima", kaže astrolog. No, Jupiter u Škorpionu može vas vrlo dobro povezati s drugim ljudima, stoga zatražite pomoć ako nešto morate obaviti – tako ćete biti produktivniji, a sve će biti mnogo zabavnije nego da zdvajate hoćete li nešto uspjeti sami napraviti.

Sljedeći dan, u subotu, i to ujutro, Mjesec prelazi u znak Blizanaca donoseći lakoću i dobru komunikaciju kako se približavamo vratima na kraju ove godine. Taj je Mjesec u kvadratu s Neptunom u Ribama te inkonjunkciji sa Suncem u Jarcu i Marsom u Škorpionu. S ovakvim rasporedom planeta, raspoloženje se znatno popravlja. "Subota je odličan dan za proslavu, za brainstorming s drugim ljudima, za čavrljanje, dan da se nešto radi s prijateljima i članovima obitelji te da se razmatra buduće mogućnosti", govori britanski astrolog. Dodaje kako je subota dobar dan i za donošenje novogodišnjih odluka ako želite nešto promijeniti u nadolazećoj godini. No glavno je da je to zabavan dan, stoga ako imate priliku otići na kakvu proslavu ili vas pozovu na izlazak, nemojte propustiti tu priliku jer ćete se odlično zabaviti.

U nedjelju je Mjesec i dalje u Blizancima, što je sjajno jer omogućava gladak prelazak u novu godinu, omogućava da 2017. doista ostavimo iza sebe te u novu godinu uđemo puni pozitivnosti, s entuzijazmom i optimizmom. Mjesec je u inkonjunkciji s Jupiterom u Škorpionu te Plutonom u Jarcu, a u sekstilu s Uranom u Ovnu. Sve je ovo savršeno za silvestarske zabave i doček nove godine, kaže G. Scott. Energija Blizanaca omogućuje da s lakoćom otpustimo stvari dopuštajući time da u naš život uđe nešto novo i bolje.

Usto, nećete osjećati pritisak da morate slijediti nečiju zamisao kakav bi doček nove godine trebao biti. Uz blizanačku druželjubivost, optimizam i avanturistički duh, zajamčena je dobra zabava: nađite upravo ono u čemu uživate (što, naravno, može biti i ostanak kod kuće) i dobrim provodom po svom ukusu pozitivno zaključite 2017. godinu.     

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci