Pun Mjesec u Vodenjaku: Kročite putovima osobne (re)volucije

Srpanjski puni Mjesec pomoć će vam da se oslobodite svega što vas ograničava, a olakšat će vam prepoznati ono za čim vaša duša žudi. Budite iskreni prema sebi i otvoreni prema promjeni jer kročite putevima vlastite slobode...

Oslobođeni svih lanaca

Pun Mjesec u Vodenjaku odvit će se u subotu 24. srpnja u 3 sata i 37 minuta. Njegov ćemo utjecaj i ono što on donosi proživljavati sve do idućeg Uštapa u kolovozu koji će se opet odviti u Vodenjaku, ali ovaj put na njegovom zadnjem stupnju.

Simbolika Vodenjačkog Uštapa pomaže nam na putu prema oslobođenju od svega što nas ograničava, od svega onoga zbog čega sami sebe vezujemo lancima i uskraćujemo si slobodu činiti iz sebe i zbog sebe. Često potiskujemo svoje potrebe jer smatramo da bismo njihovim ispunjenjem i iskazivanjem mogli nešto ili nekoga izgubiti. Pa trgujemo i kalkuliramo. Nekad i ne prepoznajemo ono što je bitno za nas.

Sada si dajte dopuštenje da budete ono za čim vaša Duša žudi. Budite svoji, iskreni prema sebi, otvoreni prema promjenama koje vas vode na put slobode i oslobođenja. Probudite u sebi buntovnika i revolucionara koji će se spremno izboriti za ono što je od velike važnosti za vas. Izađite izvan poznatih okvira, život čeka na vas.

Lakoća življenja i boljitak zajednice

Utjecaj Plutona kao da traži da nešto otpustimo, transformiramo, usmrtimo jer to je jedini način da opet osjetimo lakoću življenja, da opet čujemo sebe i svoje potrebe. Rigidni stavovi, štetna uvjerenja i svi oni modeli ponašanja zbog kojih odustajemo od sebe dolaze na suočavanje i reviziju.

Ovaj Uštap je ekscentričan, hirovit, jake individualne energije, ali isto tako svojim aktivizmom želi doprinijeti boljitku zajednice.

Sada smo u prilici povezati se s drugim ljudima koji imaju iste ili slične ciljeve kao i mi, što će nas motivirati i olakšati nam ostvarenje ambicija. Pogledajte i u svoja prijateljstva, to je također aktivno područje. Koji vas ljudi podržavaju, a koji vam otežavaju?

Oprezno s novcima

Venera u Djevici nalazi se nasuprot Jupitera u Ribama pa je moguća sklonost pretjerivanju u  ovozemaljskim užicima. Lakomislenost u ljubavi može nas odvesti na krivi put, ali bez štetnijih posljedica. Budite oprezniji s troškovima.

Merkur u Raku nasuprot Plutona može donijeti neke promjene vezane uz dom, obitelj, stambene uvjete, ali isto tako upozorava nas da ne ulazimo u svađe i rasprave destruktivnog predznaka. Čuvajte se manipulatora i koristoljubivih osoba.

 

 

Julijana Oremović, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr