Pun Mjesec u Vagi: Iscijelite sebe i nikad više nećete prihvaćati da vas hrane mrvicama...

Ključna poruka ove lunacije je – spoznaj sebe kao dobitak. Iscijeli sebe da bi ozdravio svoje odnose. Nakon toga više nikad nećeš pristajati da te drugi hrane mrvicama...

Priča o ljubavi počinje u nama

U nedjelju, 28. užujka u 19.48 sati odvija se pun Mjesec u znaku Vage, jedan od važnijih u ovoj godini za aktivaciju naših odnosa.

Svjetlo ovog Mjeseca donosi razotkrivanje. Obasjava tamne kutke naše podsvijesti iz koje izviru stare blokade, uvjerenja, strahovi, zapravo sve ono zbog čega smo sami ili nezadovoljni udvoje.

Ovo je priča o ljubavi koja počinje od nas i u nama. Tražimo ljubav u vanjskom svijetu, trebamo nekoga tko će nas voljeti, a tako rijetko se okrenemo prema sebi i potražimo sebe.

Sigurno vam je poznata ona izreka, zavoli sebe, pa ćete i drugi voljeti. No što to uistinu znači? Što znači voljeti sebe, dati sebi, paziti se i njegovati, ne samo izvana, nego i iznutra. Pokušajte krenuti od pitanja – kad sam dala/dao sebi ono što očekujem da mi drugi daju? Kad sam sebi rekla da sam lijepa, poklonila sebi pažnju, cvijet, toplu riječ podrške i utjehe?

Najteže je samovati udvoje

Kad naučimo ispunjavati vlastite potrebe, smanjuju se očekivanja prema drugima. Prestajemo biti potrebiti, a time povećavamo šanse za sreću udvoje.

Naš je pogled tako često usmjeren na druge. Što on/ona misli? Gdje je sad? Što želi od mene? Hoće li nazvati?

Najteže je samovati udvoje. Divno je biti svoj, ispunjen udvoje i voljeti sebe dok voliš druge. Gdje smo mi u našim odnosima? Što mi želimo i zašto to želimo? Je li to dobro za nas?

Opet pitanje – da ste netko drugi, biste li htjeli biti u vezi sa sobom i zašto? Što je to tako posebno u vama što je vrijedno pažnje? Sigurno postoji, tu je. Zagrlite svoje posebnosti, svoje ljepote i vrline.

Spoznaj sebe kao dobitak

Ovaj pun Mjesec prodire svojom svjetlošću u naše rane. U sve one izdaje, krivnju, napuštanja, povrede koje smo doživjeli u prošlosti, a zbog kojih smo stvorili određena uvjerenja o ljubavi i odnosima. Zato nam je tako kako je. No ne mora biti tako. Može biti bolje. Sretnije. Mirnije.

Iscijelite svoje srce, oslobodite ga lanaca strahova u koje ste ga vezali. Kad znate što je najbolje za vas i kad čuvate sebe, pronaći ćete to i u vanjskom svijetu. Dobro je imati oči širom otvorene, osjećati više, manje boraviti u mentalu. Spoznaje i uvidi pristižu. Vidimo jasnije gdje smo u svojim odnosima.

U narednim tjednima imate priliku ne samo iscijeliti i poboljšati svoj odnos sa sobom, već i svoju vezu ili brak. Samci mogu proći kroz iskustvo koje će i pokazati njihove jake, ali slabe strane.

Ključna poruka ove lunacije je – spoznaj sebe kao dobitak. Ozdravi sebe da bi ozdravio svoje odnose. Nakon toga više nikad nećeš pristajati da te drugi hrane mrvicama.

Julijana Oremović, astrologinja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr