Pun Mjesec u Lavu 9. 2. 2020.: Čista ekspresija ljubavi

Uz puni Mjesec u Lavu ovaj je vikend kao stvoren za zabave i uživanje u životu

Podsjetnik da slušate svoje srce

Ovaj "divlji puni Mjesec u Lavu", nasuprot Suncu u Vodenjaku, "godišnji je podsjetnik da slušate svoje srce", kaže Donna Page. Jer, i ljubav prema nekome temelji se na ljubavi prema sebi. "A ove godine svemir ima ekstra dozu eliksira da nam pomogne razumjeti koliko će iscjeljivanje srca biti važno za prihvaćanje puta kojim trebamo ići."

Kako osim te opozicije s Mjesecom Sunce sad nije u vezi ni s jednim drugim planetom, oslobođeno je ograničenja vanjskih dužnosti – a i sam Mjesec u Lavu pun je života i želje za uživanjem u njemu.

Kombinacija koja trga flaster što je pokrivao ljubave rane

Zato je ovo odličan vikend za zabave, povezivanje s prijateljima ili jednostavno uzimanje slobodnog vremena za uživanje u onome što volite raditi. Ono što ovaj puni Mjesec čini osobito istaknutim, dodaje astrologinja, jest to što je Venera u Ovnu te u konjunkciji s kironom, "kombinacija koja trga flaster što je pokrivao ožiljke nastale prošlim programiranjem koje vas je ostavilo ranjenima ili s osjećajem da ste na neki način nesposobni".

S ovim punim Mjesecom, Venera sad "ima svrhu donošenja užitka i zadovoljstva u naše živote". Ipak, s konjunkcijom Venere i kirona u Ovnu veze koje umanjuju srž toga tko ste – bile one romantične prirode, obiteljske ili pak one na radnome mjestu – neće se tolerirati. Bilo kakvo "spuštanje", posramljivanje, zlostavljanje, uznemiravanje, zastrašivanje ljudi će jasno vidjeti i nazvati pravim riječima te mu se usprotiviti.

Glavna je poruka ovog punog Mjeseca: dođite u dodir sa svojim zaigranim unutarnjim djetetom, koje je puno ljubavi i reaktivirajte tu vibraciju. "Ovaj puni Mjesec donosi mogućnost ponovnog povezivanja s dijelom nas koji je čista ekspresija ljubavi i autentičnosti."

Koliko ste daleko voljni ići?

Puni Mjesec u Lavu sjajan je za prilagodbe ili otpuštanje u sljedećim područjima: vodstvo, izvedba, preuzimanje rizika, zaigranost, djeca, odmaranje i rekreacija, kaže Benjamin Bernstein. On navodi i sabijski simbol za ovaj puni Mjesec: "Američki Indijanci izvode ritual Sunca", što se može odnositi na Sunčev ples, ceremoniju u kojoj sudionici četiri dana plešu bez hrane i vode.

"U kontekstu ovoga punog Mjeseca, ovaj simbol pita koliko ste daleko voljni ići da biste bili optimalan lider ili izvođač, ili samo osoba koja zrači. Postoji li trening, naukovanje ili teška inicijacija koju trebate proći? Neka značajna teškoća koju trebate svladati?"

Izazov

Hrabrost je ključna riječ za Lava. "Pozovite se na svoju sposobnost da se suočite s bilo kojim izazovom koji se pojavi." Svoj ćete Sunčev ples možda odabrati sami ili će vam biti nametnut, no u svakom slučaju "izazov je uvijek poziv za osobni rast i povećanje vještine. Niste li najviše snage i mudrosti stekli ustrajući kad su stvari bile najteže?"

Energija je na vrhuncu u znaku ponosa, moći i pozornosti, pa će rezultati biti hrabri i – javni, dodaje Nadia Gilchrist, koja objašnjava djelovanje ovog punog Mjeseca na pojedine znakove.

Što pun Mjesec u Lavu nosi vašem znaku...

Izvori: lovinglightastrologer.com; astroshaman.com; rubyslipper.ca

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci