Prva polovica svibnja - astrološki jako izazovno razdoblje

Mars je u Blizancima i u kvadratu s Neptunom, Merkur i Uran u Ovnu i u trigonu sa Saturnom, ali i kvadratu s Plutonom. Sunce je u Biku, Venera u Ovnu. To su aspekti koji nas prate do 16. svibnja, a dio ih se provlači i do 4. lipnja...

Vješti muljatori

Imao bih sada milijun pitanja o tome što ste u proteklom razdoblju napravili, riješili, oslobodili, priznali sebi, jeste li povukli granice, riješili se strahova, grižnje savjesti, nesigurnosti, ali neću, Venera je ionako u Ovnu i nema više labavo - samo hrabro, a često i žestoko. To sve, naravno, u ljubavnom kontekstu.

U svakom slučaju, nadam se da ste došli do zida i da vam je zid nešto šapnuo. Inače, u ovom razdoblju zidovi imaju uši pa pripazite! Tu je i dosta sumnje, prljavih igrica, zavisti, zlobe, negativnosti, ljubomore, pazite. Ovo su i lopovi, krivotvoritelji, razni muljatori, a svi spretni i vješti!

Uran koji otkriva istinu

Dosta se toga u ovo vrijeme ne može kontrolirati, a svakodnevica je ispunjena kreativnim i nadasve nepredvidljivim idejama Urana, koji voli sve lijepo začiniti pa iznenaditi, preokrenuti, narugati se, preduhitriti, a ponajviše voli kada istina izađe na vidjelo... Sve ovisi o tome kakva vam je priča.

Riječi i komunikacija su oštri, gotovo bezobrazni, nekad i na rubu svađe, a negdje će letjeti i šake. Sve je manje strpljenja i takta, a sve više je na snazi ona 'što na umu, to na drumu'.

Ovo je plodan teren za sve gdje je potreba brzina, spretnost, dobra koordinacija. Htjeli-ne htjeli, morat ćemo se prilagoditi ovom ubrzanom razdoblju, prepunom preokreta i šokova - kako pozitivnih tako i negativnih.

Nove ideje, interesi, projekti

Teren je pogodan za nove ideje, interese i projekte koje valjda dobro razraditi pa krenuti u realizaciju, posebno ako se radi o nečemu što ste već planirali, ali se zbog nekog razloga odgodilo. Ovo su i "fiks ideje "onih koji ne znaju, a misle da znaju pa maltretiraju, ugnjetavaju, iritiraju, tako da će biti svega.

Valja biti oprezan i pažljiv, jer u svoj toj brzini i žurbi lako griješi. U prometu također pazite jer je pojačana opasnost za crne scenarije, čemu i svjedočimo ovih dana u medijima, a politiku bolje da i ne spominjem.

Pamet u glavu!

Ako ste zainteresirani za analizu natalne karte, javite se na uranovo.dijete@gmail.com

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci