Projekt dm & Story „Pink Ribbon“ osigurao 57 tisuća kuna za KBC Zagreb i Udrugu P.I.N.K. Life

dm i Story uručili su donacijski ček udruzi P.I.N.K. life, donaciju od 57.112 kuna namijenjenih otplati kupljenog histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb i za daljnji rad Udruge

U petak, 13. studenog, predstavnici dm-a i Storyja uručili su donacijski ček udruzi P.I.N.K. life, donaciju od 57.112 kuna namijenjenih otplati kupljenog histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb i za daljnji rad Udruge. Histeroskop je uređaj koji najnovijim i najsuvremenijim metodama odstranjuje sumnjive tvorbe na ginekološkim organima i time uvelike pomaže u kvalitetnijem i lakšem liječenju.

Donacija je ostvarena tijekom listopada u prodavaonicama dm-a u sklopu projekta Pink ribbon u koji se kupnjom odabranih proizvoda uključilo više od 48 tisuća građana. dm i partneri su za svaki kupljeni označeni proizvod donirali jednu kunu udruzi P.I.N.K. life.

„Ponosni smo što su se kupci dm-a u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. life. Edukativnim aktivnostima u sklopu projekta ukazali smo na važnost samopregleda i redovitih liječničkih pregleda u ranom otkrivanju i uspješnijem liječenju raka dojke. Prikupljanjem sredstava još smo jednom pokazali kako udruženim snagama možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

„Kontinuirana podrška dm-a pomaže nam da nastavimo s aktivnostima kojima udruga P.I.N.K. life želi osvijestiti građane o važnosti prevencije oboljenja od malignih bolesti te omogućiti kvalitetnu dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju oboljelih. U ime udruge želim zahvaliti dm-u i njihovim partnerima što su omogućili kupnju ovog vrijednog uređaja za Petrovu bolnicu te što su nam pomogli da osvijestimo naše sugrađane o važnosti brige o vlastitom zdravlju“, izjavila je Nives Morić, predsjednica udruge P.I.N.K. life.

Devetu godinu za redom obilježvamo mjesec borbe protiv raka dojke, a posebno smo ponosi i sretni na ovu suradnju koju imamo s dm-om jer smo kroz zadnje dvije godine zajedničkim snagama  omogućili da učinimo ovakve veće korake te ostvarimo konkretniju pomoć i Udruzi i potrebitim bolnicama“, rekao je Branimir Ceboci, direktor prodaje medijski rješenja.

pink ribbon 2

dm i partneri su tijekom proteklih godinu dana udruzi P.I.N.K. life predali tri donacije ukupne vrijednosti veće od 140.000 kuna.

 

Story Press

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci