Pred nama su pozitivni dani s velikim potencijalom za dobro

Zvijezde nam ovih dana daju potencijal da učinimo nešto dobro za sebe i druge te se pritom odlično zabavimo

Vjerujte u svoju prosudbu

Petak, 5. svibnja, vrlo je "uzemljen" dan: Mjesec je u Djevici te je u opoziciji s Neptunom u Ribama, a u trigonu sa Suncem u Biku i Plutonom u Jarcu, kaže astrolog Gregory Scott i dodaje da ćemo taj dan biti vrlo praktično nastrojeni te skloni kritički sagledati što trebamo promijeniti u svom životu.

To je dobar dan da vjerujete u svoju prosudbu, ističe, jer ona neće biti obojena emocijama pa ćete biti vrlo objektivni i u stanju stvari vidjeti onakvima kakve doista jesu.

"To je i dobar dan za proljetno čišćenje vašeg doma, pogotovo ako ste među onima koji osjećaju snažnu sentimentalnu povezanost sa stvarima koje posjeduju", kaže G. Scott. Energije koje će biti naglašene u petak omogućit će vam da se usredotočite na praktični dio posla koji morate obaviti.

Ljubav je u zraku. I požuda

U subotu Mjesec prelazi u Vagu, kada ulazi u opoziciju s Venerom u Ovnu. Venera, planet ljubavi i ljepote, u Ovnu je agresivnija nego inače. "To je još jedan dobar dan za komunikaciju i prisustvovanje društvenim događajima ili njihovo organiziranje jer je vrlo vjerojatno da ćete se dobro zabaviti", kaže G. Scott. Usto, ljubav je u zraku, no ona je više tjelesna te sklona iskazati se kao požuda.

Mjesec je u nedjelju u konjunkciji s Jupiterom u Vagi. "Siguran sam da će vam se nedjelja svidjeti, to će biti vrlo pozitivan, sretan dan", najavljuje britanski astrolog. Sreća dolazi od druženja s drugima, stoga svakako taj dan budite u društvu i komunicirajte. Nedjelja nosi golem potencijal da se dobro zabavite i uživate u društvu drugih ljudi, stoga svakako isplanirajte kakvo druženje s članovima obitelji ili prijateljima.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci