Potpuni zaokret na samom kraju tjedna

Petak iskoristite da obavite nešto važno, a u subotu nemojte propustiti priliku da se dobro zabavite

Pri kraju ovoga pozitivnog tjedna, obilježenog energijom koja potiče na zabavu, opuštanje i uživanje, dolazi do promjene pa na samom njegovom kraju, u nedjelju, stvari postaju ozbiljne, najavljuje astrolog Gregory Scott. U petak je Mjesec u Djevici, gdje se ovaj tjedan zadržava prilično dugo, tri dana. Djevica je ozbiljan znak, vezan uz prikupljanje informacija, donošenje odluka i razdvajanje dobrog od lošeg, objašnjava britanski astrolog. U petak je taj Mjesec u Djevici u trigonu s Merkurom u Biku te u kvadratu s Marsom u Blizancima te Saturnom u Strijelcu; Mars je pak u kvadratu s Chironom u Ribama. Moguće je postići ravnotežu između ideja i komunikacije te uistinu nešto izgraditi i stvoriti. Petak je najuravnoteženiji od svih dana ovoga tjedna, ističe G. Scott. Komunikativni ste i imate sjajne ideje, ali također ste u stanju uspostaviti ravnotežu toga i djelovanja, stavljanjem stvari na pravo mjesto i njihovim obavljanjem. Petak je dan kada doista možete napraviti nešto što vam je važno.

Nakon radnog petka ponovno slijedi zabava. U subotu Mjesec ulazi u znak Vage; Sunce u Blizancima u trigonu je s Jupiterom u Vagi, s kojim je Mjesec u konjunkciji. Sve se sada vrti oko drugih ljudi, želje da se bude u društvu, kaže G. Scott, i ovaj vrlo pozitivan dan savršen je za partyje i proslave – dobra zabava je zajamčena, čak i onima koji inače nisu ljubitelji izlazaka. Subota je dan koji je jednostavno šteta provesti samujući u svoja četiri zida.

Sunce u Blizancima u nedjelju je u kvadratu s Neptunom u Ribama. Isti dan Mars ulazi u znak Raka, što znači da je "na neki način, party gotov", kaže Gregory Scott. Mars u Blizancima djelovao je "prema van", povezujući nas s drugim ljudima, potičući zabavu i izlaske. Za razliku od toga, Mars u Raku usmjeren je prema nutrini, fokus se mijenja s vanjskog – s vanjskog svijeta i pozitivnih stvari koje se mogu postići u njemu – na unutarnji život. Stoga se na samom kraju tjedna događa totalna promjena stava, kaže G. Scott. Marsovim fokusiranjem energije na unutarnji život naglašava se introvertiranost i usredotočenost na ono što se događa u vlastitom domu. Usto, u nedjelju bi se mogao ponovno pojaviti i netko iz vaše prošlosti, otkriva astrolog.

 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci