Počelo je razdoblje Škorpiona: Ne bježite od istine!

Zadnji dio ove turbulentne godine ima još nešto iznenađenja za nas...

- Ako se nismo spremni suočiti s realnošću, nismo spremni za rast -

U utorak 23. listopada Sunce je prešlo u dubok i intenzivan znak Škorpiona i počela je njegova vladavina! Mnogi bi sada mogli osjetiti dozu škorpionske energije, za što je odgovorna i trenutno retrogradna Venera u Škorponu.

Ono što trenutno doživljavamo možda je neugodno, ali je nužno. Nije u ovom razdoblju važno što želimo ili što smo planirali, važna je gola istina koja izlazi na površinu. Škorpion rado ponire u dubine i razotkriva skriveno, da bismo zaživjeli istinu.

Najvažnije je da ne bježimo

Što je u ovom razdoblju vladavine Škorpiona (23. 10. - 22. 11.) najvažnije? Da pred izazovom ne bježimo. To se posebno odnosi na Blizance, Rakove i Škorpione, koji će snažnije osjetiti mračni dio škorpionske vladavine.

Prvi veći događaj u ovogodišnjoj vladavini Škorpiona je pun Mjesec u Biku 24. listopada, koji će utjecati na naše odnose s bližnjima i ljubavne odnose i odrediti ton čitavom škorpionskom razdoblju. Pun Mjesec donijet će promjene i nesigurnosti. To je vrijeme da pustimo ono što nam ne treba i produbimo ono što je važno.

Sljedeći važan događaj bit će 1. studenog, kad će se (još uvijek) retrogradna Venera preseliti u znak Vage. Imat ćemo osjećaj da opet lakše dišemo.

Teškoće u odnosima neće nestati preko noći, ali će se više javljati rješenja. Magla će se dignuti, nećemo se više osjećati toliko ljutito i izazvano, nego ćemo težiti rješenjima - što učiniti da odnosi budu bolji...

Mogućnosti za koje nismo sanjali da postoje

Nekoliko dana potom, 8. studenog, planet sreće i rasta, Jupiter, prijeći će u znak Strijelca. To će nas osloboditi tame Škorpiona. Javljat će se nove mogućnosti, i one za koje nismo nikad mislili da ćemo ih prihvatiti ili doživjati.

Potom će se, 16. studenog, Venera početi kretati direktno, ali će isti dan Merkur postati retrogradan. Da, iz jednog "tunela" idemo odmah u drugi! 

No zato ćemo u prosincu zaista jasno pronaći određene odgovore.

Vrijeme za buđenje istine

U ovom će škorpionskom razdoblju, dakle, istina biti neizbježna, kao i određena transformacija, osjećali se spremno za nju ili ne. Odnosi će prolaziti teže razdoblje. Suočit ćemo se sa svojim nesigurnostima i sumnjama, bit će potrebno izreći svoje želje i potrebe i djelovati zajedničnim snagama (ne udaljavati se od ljudi s kojima imamo konflikte).

Vrijeme je za buđenje istine, za teške razgovore, vrijeme je za suočavanje - nipošto ne smijemo bježati od onoga što je trenutno pred nama. Ne trebamo biti potpuni ni bilo što drugo, samo se suočimo s istinom i prihvatimo sve što donese.

Izvor: yourtango

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci