Počela je promjena čitave astrološke klime!

Idućih nekoliko tjedana bit će obilježeno ulaskom planeta Kirona i Urana u nove znakove i počet će se događati promjene o kojima se već dugo govori

Planet Kiron 18. veljače ulazi u horoskopski znak Ovna. Idućih nekoliko godina on će usmjeravati našu pažnju na rane nanesene našoj volji: strahu od nemoći. Možda nas može podučiti rješavanju sukoba na otvoreniji način bez aktiviranja destruktivnosti. U isto vrijeme kada Kiron uđe u Ovna, tu je i puni mjesec sa Suncem i Mjesecom na prvim stupnjevima Riba i Djevice. Budite hrabri i suosjećajni.

Kiron u Ovnu: Pravo na postojanje mog istinskog ja!

Prije nekoliko dana, 14. veljače, ratoborni Mars sustigao je vječno nesretnog Urana. Susret se dogodio na zadnjem stupnju Ovna, malo prije nego što će se Uran konačno preseliti u znak Bika 7. ožujka.

Ova konjunkcija će vjerojatno povremeno dovesti do nepromišljenih koraka, a učinci spontanih emocionalnih djelovanja moći će se u potpunosti sagledati tek nešto kasnije. S ulaskom Urana u znak Bika, započinje faza integriranja: nemiri koji su nastajali proteklih godina sada će doseći materijalizaciju.

Promjenom u cjelokupnoj astrološkoj "klimi" bit će najviše "pogođeni" Uranovi štićenici s planetima na prvom stupnju Bika, Lava, Škorpiona i Vodenjaka. No, tvrdnje o individualnoj kvaliteti vremena, mogu se donositi jedino na temelju osobnog horoskopa.

Kiron - osvijestite svoje ranjivo mjesto

Uran u Biku - revolucija na Zemlji


Izvor: www.astro.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci