Ovaj vikend ljubav i romantika cvjetaju

Vikend je kruna vrlo pozitivnog tjedna, osobito za veze i odnose s drugim ljudima – izađite, zabavite se i uživajte u druženjima

Petak - bez dugoročnog planiranja

Petak, 17. ožujka, jedini je dan u inače vrlo pozitivnom tjednu uz koji dolazi nekakvo upozorenje, kaže astrolog Gregory Scott. Mjesec u Škorpionu u trigonu je sa Suncem u Ribama, dok je Sunce u Ribama u kvadratu sa Saturnom u Strijelcu. "To nije dobar dan za velike životne odluke", ističe G. Scott.

Saturn u Strijelcu donosi nejasnoće u vezi s putem koji je pred nama te potencira i takve značajke Sunca u Ribama. Bolje je taj dan usredotočiti se na stranu stvari koja se odnosi na međuljudske odnose te jednostavno uživati u dobroj zabavi, a izbjeći donošenje odluka koje će na naš život utjecati idućih deset-dvadeset godina, savjetuje britanski astrolog.

Odlične nove ljubavne situacije i vraćanje romantike u vezu

U subotu Mjesec ulazi u znak Strijelca; Merkur u Ovnu u konjunkciji je s Venerom u Ovnu, "što je zanimljivo jer se Merkur i Venera ne susreću često. To je prvi od dvaju susreta što će se dogoditi ove godine", kaže G. Scott. Što se tiče energije, dodaje, ona je prava proljetna kad je riječ o ljubavi i zaljubljivanju. Merkur je u Ovnu žustar i zna što želi, a Venera u istom znaku snažna je i puna intenzivnih osjećaja i žudnje. Spojeni u takvoj energiji, stvaraju uvjete za sjajne nove romantične situacije i vraćanje romantike u postojeće veze, zapravo za sve vezano uz ljubav, strast i romantiku. 

U nedjelju je Mjesec u Strijelcu u sekstilu s Jupiterom u Vagi te trigonu s Uranom u Ovnu – još jedan sjajan dan za druženja, društvene događaje, izlaske, izlete u prirodu i uživanje u društvu drugih ljudi.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci