Ovaj tjedan vrijeme je za akciju!

Zahvaljujući povećanoj jasnoći osjećanja božanske potpore i vodstva, ovo je pravi tjedan da krenemo u akciju te u svome životu započnemo nešto novo, ali i da ponovno pokušamo nešto što prvi put nije uspjelo, kaže Doreen Virtue u ovotjednoj prognozi

Marija, kraljica anđela, kaže...

Za ovotjednu poruku Doreen Virtue odabrala je karte Marija – kraljica anđela – osim što ih veoma voli i što osjeća da imaju vlastitu životnu energiju, na to ju je potaknuo i Majčin dan na kraju prethodnog tjedna.

Prva karta za ovaj tjedan je Djeca – Moje je srce ispunjeno ljubavlju za djecu, što stvara čuda i pozitivnu promjenu za njih i mene. Ta karta ističe da smo svi mi djeca, da smo svi jednako Božja djeca, stoga jedni drugima moramo pristupati s prihvaćanjem, bez prosuđivanja, vidjeti jedni druge kao braću i sestre, vidjeti ono po čemu smo slični umjesto da tražimo razlike među nama.

Akcija i povjerenje

Slijede dvije zajedno izvučene karte: Budite snažni i Akcija. Karta Budite snažni – Povlačim sebe prema gore i činim ono što treba učiniti govori o božanskoj ženskoj snazi, da ženstvenost i snaga jedno drugo ne isključuju. Ženska je snaga intuitivna, osjetljiva, nježna, a osobito je dojmljiva kada se treba zauzeti za voljene osobe.

Poruku ove karte dopunjuje karta Akcija – danas krećem u akciju vezanu uz prioritete koji su prije bili odgođeni. Ona ističe da akciju treba poduzeti na temelju svoje snage, a ne iz straha.

Karta koja daje završni dodir ovotjednoj poruci jest Povjerenje – znam da Bog u Njegovoj neograničenoj mudrosti i ljubavi upravo sada odgovara na moje molitve. A odgovara nam tako, objašnjava Doreen Virtue, da dobivamo poruke da poduzmemo akciju, a mi moramo imati povjerenja i slijediti božansko vodstvo.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci