Ovaj tjedan slijedite putokaze s vjerom

Bilo da se radi o poslovnim previranjima ili ostvarenju životne svrhe, Doreen Virtue kroz Karte arkanđela poručuje da nam je put otvoren, ali uz jedan važan preduvjet...

Promjena karijere

"Star ali dobar", kaže Doreen Virtue o špilu karata kojim se koristila za ovotjednu anđeosku poruku. Riječ je o Kartama arkanđela, koje voli jer uvijek jasno govore o tome što se događa i pomažu nam da doista steknemo osjećaj o čemu trebamo kontemplirati i dobiti poruke. Dodatna karta dolazi iz Karata leptira, koju Doreen smatra potrebnom zbog velikih promjena što su u tijeku.

Promjena karijere, prva je karta za ovaj tjedan, a vezana je uz arhanđela Chamuela te nosi poruku: "Vaša životna svrha pokreće blagoslovljene promjene u karijeri." Ova karta može nagovijestiti napuštanje posla koji je pregrub za vas, koji ste "prerasli", koji se obavlja u toksičnom okruženju… znate da to nije pravo mjesto za vas ako se ujutro budite užasavajući se pomisli da morate ići tamo, objašnjava Doreen. Vašoj je karijeri suđeno da bude produženje vaše životne svrhe, da osjećate uzbuđenje i na posao idete s veseljem.

Najgore je iza vas

To ima veze s biranjem puta na kojemu svojim radom pridonosite pozitivnoj promjeni u svijetu i donosite blagoslove, puta koji je smislen vašem srcu. Ova karta upućuje na fokus u tom smjeru, kaže Doreen Virtue. Pritom morate paziti na ego, koji će pokušati naći bezbroj "razloga" da vas obeshrabri i skrene s tog pravog puta. No vaše više ja zna da ako dobijete poruku da pomognete ili da slijedite svoju viziju, san o svojoj karijeri – to možete učiniti!

Druga je karta Nadilaženje teškoća i vezana je uz arhanđela Jeremiela: "Najgore je iza vas i vi nadvladavate bilo koji prijašnji izazov." Gledamo li u kontekstu prve karte, ova govori da ste možda prije pokušavali promijeniti posao te naišli na određene prepreke: vlastite strahove, druge ljude koji su vas kritizirali ili nametali svoje sumnje; možda ste mislili da nemate dovoljno vremena ili novca…Ta karta može govoriti i o iscjeljenju vašega trenutačnog posla tako da vam donosi ispunjenje i osjećaj smislenosti; moguća je povišica ili promaknuće, prihvaćanje vašeg projekta ili ideje…

Vjerujte vodstvu odozgo

Slijede dvije karte izvučene zajedno: Sve je dobro i Anđeoska terapija. Karta Sve je dobro povezana je s arhanđelom Jeremielom: "Sve se događa točno onako kao što i treba, sa skrivenim blagoslovima koje ćete uskoro razumjeti." "Evo zelenog svjetla da krenete za onim što želite", kaže Doreen Virtue. I na kraju još jednu umirujuću poruku donosi karta Anđeoske terapije, vezane uz arhanđela Rafaela: "Predajte svoje brige nama anđelima i dopustite nam da preuzmemo vaše breme." Ona jednostavno znači da molitvom od Boga zatražimo pomoć – pa i u ovoj promjeni koja je u tijeku, kaže Doreen Virtue.  

Dodatna karta, jedna od Karata leptira, zaokružuje ovotjednu poruku: Promjena mišljenja – od pesimizma, razmišljanja o tome zašto nešto ne možete učiniti, u optimizam i vjerovanje. Time uklanjate i prepreke u svojoj glavi koje su vas sprječavale da ostvarite karijeru vezanu uz vašu životnu svrhu. "Ne mogu dovoljno naglasiti: s vjerom možete učiniti ono što ste vođeni učiniti, korak po korak. Možda sad ne znate kako će se to dogoditi, ali Bog zna – Bog je kontrolor leta vašeg života, može vidjeti što je pred vama i, s druge strane, što je iza vas. Stoga vjerujte Bogu", zaključuje Doreen Virtue.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci