Ova 3 znaka očekuje najbolje za vrijeme ružičastog punog Mjeseca (od 26. travnja)

Ružičasti Supermjesec koji se odvija od 26. travnja donijet će ljubav, sreću i ljepši život za ova tri horoskopska znaka!

Simbol cvjetanja i novih početaka

Supermjesec označava pun Mesec koji je najbliži Zemlji, a "ružičasti" Supermjesec očekuje nas 26. travnja, kada se Sunce u Biku i Mjesec u Škorpionu suočavaju.
Ovaj pun Mesec neće zaista biti ružičaste boje, već se tako naziva jer se pojavljuje u proljeće i ružičasta boja simbolizira otvaranje pupoljaka i cvjetanje.

Ružičasti Supermjesec je simbol novog rođenja, otkrivanje istine i preispitivanje emocija, ali možemo očekivati i velike pomake. Sada je trenutak da se zapitate što treba otpustiti da bi se sreća ponovo uselila u naš život.

Utjecaj Ružičastog Supermjeseca bit će intenzivan i mnogima će donijeti turbulencije i loše energije, ali ova tri znaka očekuje velika sreća i sjajne promjene:

Bik
Supermjesec će najljepše utjecati na vaš ljubavni život, jer će ojačati partnerske odnose u koje ste uložili svoje emocije. Osjećaj sigurnosti u vezi daje vam snagu i motivira vas da napredujete. Vaša veza ili brak počet će cvjetati ili rasti , a konačno možete odbaciti stare sumnje i povezati se s partnerom na dubljem nivou. Nijedan izazov sada vas neće moći pokolebati ili odvratiti od vaše namjere.

Blizanci
Ružičasti Supermjesec udahnut će novi život u vaš svijet. Bit ćete inspirirani i motivirani, a aktivnosti koje preuzimate mogu vam pomoći da stvorite iskustvo za kojim žudite. Uljepšajte svoj dom ružičastim cvijećem, inspirativnim bojama i lijepim slikama. Napravite oko sebe ugodno okruženje i privucite dobre vibracije. Bit ćete optimistični i imat ćete sjajan odnos s kolegama. Očekuje vas uspijeh u profesionalnim projektima kojima se posvećujete u vrijeme punog Meseca.

Škorpion
Poput feniksa koji se uzdiže iz pepela, vi imate moć da postanete najbolja verzija sebe tijekom ružičastog supermjeseca. Univerzum vas potiče da pustite sve iz prošlosti što vas je opterećivalo (slomljeno srce i emocionalne tegobe). Kada se oslobodite prošlosti, to će vam omogućiti da krenete ka novoj viziji i životu (snu koji ste oduvijek željeli). Imate potrebu da napredujete i nećete dozvoliti da vam bilo što stane na put.


Izvor: Lovesensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr