Otvaranje portala Lavlja vrata 8. kolovoza 2018.

Svake godine 8. kolovoza događa se kozmičko poravnanje zvano „Lavlja vrata“, kada se Zemlja poravnava s galaktičkim središtem (27. stupanj Strijelca) i zvijezdom Sirius, otvarajući kozmički portal između materijalne i nematerijalne stvarnosti...

Nevjerojatan val energije

Astrološko razdoblje Lava traje od 23. srpnja do 22. kolovoza. Između ta dva datuma nalazi se jedan poseban dan – 8. kolovoza. To je osmi dan osmog mjeseca i on označava otvaranje Lavljih vrata koja su važna iz nekoliko razloga. Tisućama godina astrolozi su primjećivali da otvaranje Lavljih vrata donosi nevjerojatan val energije i to se ne odnosi samo na Lavove. Svatko ima dobrobiti od ovog prijelaznog razdoblja.

Što je zapravo otvaranje Lavljih vrata? Kakvu energiju to donosi i kako nam ona može koristiti?

Naziv Lavlja vrata dolazi zbog toga što se zbiva u vrijeme vladavine astrološkog znaka Lava koji je povezan sa srčanom čakrom i predstavlja individualizirani izraz božanskog. Kad se to direktno poravnanje s galaktičkim središtem dogodi, javlja se snažan val svjetlosti koji budi DNK, aktivira ljudsko energetsko polje i prenosi visoke vibracijske frekvencije za buđenje.

Pomak ka skladu i miru

Astrološki govoreći, 8 je vrlo važan broj. A ove godine ne samo što je osmi dan osmog mjeseca u godini, već je i cijela godina djeljiva s brojem 8 koji usklađuje materijalne i nematerijalne svjetove. Stoga na dan otvaranja Lavljih vrata možemo očekivati velik pomak u životu koji donosi sklad i mir. Budite prijemčivi za ovu harmoniju, ona nas vodi pema većoj koherenciji u životu.

Pogled u nebo

Mnogo važnih stvari događa se u galaktici u vrijeme oko otvaranja Lavljih vrata. Najjasnija je povlačenje Siriusa, najsvjetlije zvijezde koju možemo vidjeti, prema Zemlji. Na vrhuncu poravnanja, koje se događa 8. kolovoza, Sirius će biti u istoj liniji s piramidama u Gizi. U Egiptu to je obilježeno obiljem – podizanjem razine rijeke Nil.

Energija Siriusa također budi one koji to žele i aktivira njihovu treću čakru. Svrha toga je podsjećanje da mi nismo u svemiru – mi jesmo svemir. Također je podsjetnik na beskonačno obilje. Otvorite se prema ovoj energiji i očekujte osjećaj duboke povezanosti i pripadanja.

Obratite pažnju na solarni pleksus

U vrijeme otvaranja Lavljih vrata sunce se ubrzano zagrijava a to se ogleda i u našem tijelu, u solarnom pleksusu koji je njegovo moćno središte. Tijekom otvaranja Lavljih vrata, svijest se širi. Obratite pažnju na svoju energiju 8. kolovoza i očekujte da ćete postati svjesniji svog neograničenog potencijala. Ova vas svjesnost može odvesti u egoistično stanje, no ne zaboravite, vrijeme Lavljih vrata je vrijeme sklada. Prigrlite energiju i samouvjerenost koji dolaze.

Usmjerenost na budućnost

Lavlja vrata ostat će otvorena od 8. do 14. kolovoza. No to ne znači da će dobrobiti tada prestati. Gledajte na to vrijeme kao na obnavljanje energije – vrijeme da vratite unutarnju stabilnost i samopouzdanje. Mnogi ljudi gube uvid u ta prirodna stanja i preplavljeni su stresom, plivaju u moru sumnje u sebe i pokušavaju naći utjehu idući iz jedne krajnosti u drugu. Otvorite se za energiju Lavljih vrata tako što ćete se usmjeriti na budućnost, pokazati samouvjerenost i okružiti se pozitivnom energijom ovog 8. kolovoza.

Pripremila Snježana Krčmar

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci