9. 9. 2019.: Otvaranje energetskog portala 999

Mnogi su najavili niz velikih promjena koje bi se trebale dogoditi ovoga mjeseca. Jedan od najvažnijih pokretača tih promjena je otvaranje energetskog portala 999 koje se događa upravo danas, 9. 9. 2019.

Ako se danas osjećate pomalo razdražljivo, pripišite to datumu koji u sebi sadrži broj 9. Naime, danas se otvara energetski portal koji u sebi sadrži vrlo moćan i privlačan broj 9. On nikome ne dopušta da izbjegne njegovom utjecaju i ima izuzetnu frekvenciju koja može preuzeti vodstvo u kriznim razdobljima.

Ovaj će portal pokrenuti niz mudrosti i mogućnosti, pri tome osiguravajući da vas ni jedno ni drugo ne zaobiđu. Energije će nas sve potaknuti da radimo više na sebi i to s većim žarom. Na nama je da tragamo za izgubljenim smislom i za svojim identitetom na mjestima o kojima prije nismo ni razmišljali.

Sada je važno raspraviti o nejasnim odnosima s drugima i biti maksimalno pozitivan. Hoće li stvari nadalje ići na bolje ili na gore, u našim je rukama. Pojavljivat će se vjerojatno mnogo pitanja, bit će mnogo zaokreta i preokreta i nedovoljno jasnog puta pred nama, ali to je sve prirodno.

Osjećate li energiju u zraku? Razumijete li što ona simbolizira za vas? Zastanite, osluhnite je, osjetite... i odgovori će doći.


Izvor: www.consciousreminder.com

Pripremila Snježana Krčmar

Ostali članci