Numerolozi otkrivaju što nas danas očekuje: Čuvajte se posebno jedne stvari

Mnogi od nas danas će se osjećati da se vrte u krug, zato pažljivo razmotrite svaki vaš korak i doznajte što savjetuju numerolozi...

Zakon razmijene

Kako bismo saznali što nam predviđa dnevna numerološka prognoza, neophodno je da izračunamo koji broj vlada 28. srpnjem 2021. godine. Potrebno je zbrojiti sve brojeve iz današnjeg datuma i dodati mu redni broj dana u tjednu, danas je srijeda, pa je to broj 3.

Računamo na sljedeći način: 2 + 8 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 3 = 25. 2 + 5 = 7. Broj koji vlada 28.7.2021. godine je sedmica, a evo što nam poručuje dnevna numerologija!

Kako biste danas ostali na putu uspjeha, važno je da se podsjetite "zakona razmijene", odnosno koliko dajete, toliko ćete i dobiti. Ovo je sjajan dan za širenje kruga dobrih djela, za stvaranje dobre energije i atmosfere ljubavi i zajedništva.

Značenje broja 7 prema numerolozima bazira se na tome da je ovo broj snova - vodi nas direktno u svijet mašte, planiranja i kreiranja budućnosti. Mnogi od nas će se osjećati da se vrtimo u krug, zato pažljivo danas razmotrite svaki vaš korak. Vratite se u realnost, jer vas lako može preuzeti vrtlog obmana i iluzija.

Numerolozi danas savjetuju:

  • Ne dozvolite razmišljati o razlozima nastalih poteškoća. Sada je mnogo važnije pronaći izlaz iz postojećih neugodnih situacija. Pokušaj uspostavljanja uzročno-posljedične veze bit će gubljenje vremena.
  • Izbjegnite konflikte s drugima. Pokušajte misliti o dobrim stvarima i dijelite samo dobre vijesti s drugima.
  • Oni koji su neovisni imaju najviše sreće. Ako želite napraviti nešto dobro, učinite to sami.
  • Pokušajte ne vršiti pritisak ni na koga. Riješite sve probleme bez svađa i negativnosti. Ne treba postavljati ultimatume i žuriti sa zaključcima.
  • Oduprite se iskušenju. U dane poput današnjeg, besplatni sir je samo u mišolovci. Ako se nešto dogodi bez posebnog razloga, onda trebate potražiti neki tajni znak.
  • Čuvajte se glasina - mogući su toksični komentari kolega i prijatelja

Izvor: Sensa.rs

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr