Nedjelja 18. 6. 2017. - ništa vam ne smije ovaj dan pokvariti

Astrolog Gregory Scott kaže da je danas potreban poseban oprez...

Mjesec je u nedjelju u Ovnu i u kvadratu s Marsom u Raku – koji se u tom vodenom znaku osjeća prilično frustrirano – i u opoziciji s Jupiterom u Vagi. Sunce u Blizancima u sekstilu je s Uranom u Ovnu. U nedjelju je moguć osjećaj frustracije zbog informacije koja će doći preko određene osobe. Ta informacija može doći direktno od nje ili pisanim putem, ili je pak možete čuti; informacija može biti javna ili privatna.

Budite s onima s kojima se slažete i koje volite

Bit ćete spremni braniti svoja uvjerenja te pokušavati uvjeriti tu osobu da stvari vidi iz vašega kuta, čak ući u žestoku raspravu. No ona će biti besmislena jer nikog neće navesti da promijeni mišljenje, upozorava astrolog. "To je raspravljanje radi raspravljanja i zapravo je vaša reakcija na nešto što vas iritira i frustrira", kaže G. Scott.

I dodaje kako u nedjelju postoji opasnost da cijeli dan provedete gnjevno odgovarajući na nešto, a zapravo je vrlo teško promijeniti nečije mišljenje – usto, u nedjelju takva nastojanja nisu osobito plodonosna.

S energijom koja će vladati u nedjelju puno je bolje i svrsishodnije usredotočiti se na komunikaciju s ljudima s kojima se slažete te biti s ljudima koje volite i u čijem društvu uživate. "U nedjelju svjesno nastojte izbjeći sukob i okružite se ljudima koji vam se sviđaju i za koje znate da će vam s njima biti ugodno", savjetuje G. Scott i ističe da u nedjelju doista moramo paziti: "Imate izbor: dan može biti ili ispunjen besmislenim sukobom ili zabavan."

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci