Mlađak u Vagi 19. 10. 2017.: Neočekivane i važne promjene

U četvrtak 19. 10. počinje novi lunarni ciklus, a ovaj mlađak omogućuje nam da se riješimo stvari koje nas izbacuju iz ravnoteže – potaknite taj proces afirmacijama u skladu sa svojim horoskopskim znakom i podznakom

Afirmacije u skladu sa znakom i podznakom

Mlađak u Vagi 19. 10. 2017. inicira novi lunarni ciklus. "Ovaj će uzdrmati stvari. Donijeti neočekivane, uznemirujuće i važne promjene u naše situacije. Razlomiti nas. Skršiti stvari koje ne mogu podnijeti šokiranje sustava. Ovo nije fini mladi Mjesec, no sa Suncem i Mjesecom u egzaktnoj opoziciji s Uranom, ovaj je mlađak iskren u svojim namjerama", opisuje astrologica Chani Nicholas.

Ističe kako ovaj mlađak možemo iskoristiti da se riješimo stvari koje nas izbacuju iz ravnoteže, da dopustimo da nas istina promijeni, da se "prisjetimo kako je, kad se život zakomplicira, važno sidro baciti duboko unutar sebe, pronalazeći mir koji nam nitko i ništa ne može oduzeti".

Ove afirmacije u skladu s vašim horoskopskim znakom i podznakom mogu vam pomoći odrediti namjeru za ovomjesečni mlađak kako biste na najbolji način iskoristili novi lunarni ciklus.

Ovan i podznak u Ovnu

Moja je namjera biti iskren/a. Prema sebi. Prema svojim partnerima. U vezi sa svojim potrebama i odgovornostima prema sebi i drugima.

Moja je namjera ne zamjerati. Odbijam biti blokiran/a svojim protivljenjem i odbojnošću prema nečemu što ne mogu promijeniti, nečemu što drugi ne mogu učiniti, nisu učili ili jesu učinili.

Moja je namjera prihvatiti istinu kada dođe na vidjelo. Bez potrebe da je mijenjam kako bi mi odgovarala. Bez potrebe da me prikazuje u boljem svjetlu.

Voljan/na sam učiniti ono što je potrebno da se osjećam lakše. Malo otvorenije. Manje zabrinuto kontroliranjem ishoda.

Neka mi ovaj mladi Mjesec pomogne razumjeti da zaslužujem iskrenu ljubav. Pravu ljubav. Ljubav koja nema veze s mojim statusom ili utjecajem na život druge osobe. Ljubav radi ljubavi same.

Bik i podznak u Biku

Vjerujem da ću naći svoj put prema oslobađajućem poslovnom životu. Onom gdje ću se osjećati ohrabren/a iskreno izraziti, a istodobno biti lijepo plaćen/a. Onom gdje ću moći stvoriti zdrave navike koje će potaknuti moju kreativnost i osjećaj blagostanja.

Vjerujem kako će mi promjene u mom poslovnom životu pomoći da otvorim oči za vlastite potrebe. Neka mi ovaj mladi Mjesec pomogne da se obvežem kako ću ih slušati. Neka mi pomogne naći okruženje u kojem ću napredovati. Dan za danom. Projekt za projektom.

Ovaj me Mlađak podsjeća da se pripremim za uspjeh koji želim doživjeti. Podsjećam se da trenutačno mnogo učim o partnerstvima – profesionalnim i romantičnim. Podsjećam se da sam povezan/a s dubokom i mudrom intuitivnom inteligencijom. Onom koja me vodi kroz teške odluke, ljubavna pitanja i svakodnevne stvari.  

Blizanci i podznak u Blizancima

Kreativnost je sama po sebi nagrada. Ona nije sredstvo za postizanje cilja. Ona je cijelo putovanje.

Moja kreativnost ima vlastitu logiku, vrijeme i značenje. Moja kreativna energija ima vlastiti tempo i nježnost. Vlastitu žurnost i svjesnost. Vlastitu inteligenciju i intuitivni proces.

Stvaram prostore u kojima moja kreativnost može procvjetati. Prostore u kojima može razgovarati sa mnom. Prostore gdje me može probuditi, učiti i provocirati dijelove mene koji bi radije igrali na sigurno.

Ovaj Mlađak uzimam kao poziv da produbim taj odnos. Nema koristi od toga da moj kreativni potencijal ostane uspavan. Nema koristi od toga da tu energiju držim za sebe. Nema koristi od toga da se pravim da nemam tu moć.

Spreman/na sam krenuti u nepoznato. U izražavanje sebe. U svoje kreacije. U svoje razmišljanje. Oslobađam se mreže konformizma da ispredem vlastitu priču.

Rak i podznak u Raku

Postoje milijuni načina da se stvori dom. Milijuni načina da se zasnuje obitelj. Milijuni načina da se zaliječi slomljeno srce.

Ovaj me Mlađak podsjeća da eksperimentiram sa svim načinima na koje se mogu brinuti o sebi. Stvoriti gnijezdo za sebe. Okupiti svoje ljude izdaleka.

Ovaj mi Mlađak otvara oči za potrebe koje još nisam shvatio/la ozbiljno. Potrebe koje nisam uzeo/la u obzir. Potrebe koje su ostale nepoznate.

Posvećujem se upoznavanju sebe.

Ovaj Mlađak otkriva načine na koje sam proteklih mjeseci protresen/a u samim svojim korijenima. Sve načine koji mi pomažu umiriti nadražene živce. Sve načine koji mi pomažu vratiti se osnovama što mi omogućuju utemeljenost u trenutku.

Prihvaćam poziv da razumijem sebe na nove načine, predviđajući novi način razumijevanja kako da iskoristim sve što mi je dano. Predviđajući inventivne načine ostvarivanja svojih potreba. 

Lav i podznak u Lavu

Ovaj mladi Mjesec donosi novosti na koje moram obratiti pozornost. Donosi mi poruke koje trebam čuti. Čini jasnim kako postoje stvari kojima se odmah moram pozabaviti.

Ne dopuštam da hitne stvari čekaju. Ono što je preda mnom rješavam odmah.

Ovaj Mlađak donosi stvari koje će izazvati šok u sustavu. Stvari koje će poremetiti moju svakodnevicu. Stvari koje će me podsjetiti da plovim brodom nad kojim nemam potpunu kontrolu.

Mlađak mi pomaže držati se istine. Podsjeća me da joj je mjesto u središtu mog života kako bih bio zahvalan/na za nju, bez obzira na to koje promjene zbog nje moram učiniti.

Odbijam sudjelovati u bilo čijim lažima. Uključujući vlastite.

Temelj mog života se širi. Učim kako iscijeliti svoju prošlost. Učim kako trebam zauzeti svoje mjesto. Učim kako je jedini način da to učinim potpuna i nemilosrdna iskrenost prema sebi.

Djevica i podznak u Djevici

Ovaj me Mlađak podsjeća da ostanem inventivan/na sa svojim resursima. Da moj izvor vlastite vrijednosti bude u mojoj urođenoj prirodi. U mojoj sposobnosti da marljivo radim na vlastitom razvoju. Iz mojih nastojanja dolazi olakšanje ili teškoće. Cijenim svoja nastojanja jer znam da što više činim, bit će više stvari kojima ću imati pristup. Resursi presuše kad ih se ne zalijeva cijenjenjem.

Moja ljubav ispire s mog puta bilo kakvu sumnju u sebe.

Blagosivljam dane s takvim samogovorom koji moje rane može transformirati u znanje, izvor snage i mudrosti. Podsjećam se da sve riječi imaju moć, no najveća je u onima koje izgovaram sebi. Stoga potičem svoje najbolje strane da dođu u prvi plan i nauče ostatak mene kako da ih slijedi.   

Vaga i podznak u Vagi

Znam da je sve u slušanju. Moje okruženje uvijek upija čak i najtiše izjave koje dam.

Ostavljam utisak na svaki dio svog života.

Važan je način na koji komuniciram svoj gnjev, svoje potrebe, svoje znanje. Način na koji izražavam ljubav, velikodušnost, hrabrost. Način na koji postavljam granice, namjere i pripremam sebe za uspjeh.

Svaki put kad sam si dopustio/la da budem važan/na, dopustio/la sam si da malo više ispunim svoj život, da malo više postojim.

Ovaj mi Mlađak pomaže postaviti radikalne zahtjeve za svoj život, svoj prostor, hrabrost da slijedim ono za što znam da je ispravno. Neka me podsjeti da otpustim one koji moje srce ne mogu držati s ljubavlju, da sam vrijedan/na da si dam prostor potreban da naučim kako voljeti sebe. Svoje partnere. Svoj put prema oboje.

Škorpion i podznak u Škorpionu

Znam da je rastajanje od prošlosti proces. Znam da korak naprijed katkada znači da se moram vratiti onome što me zadržavalo. Znam da treba vremena za prilagođavanje onom što je otkriveno. Treba vremena za povezivanje s novim osjećajima. Učenje što učiniti s unutarnjim buđenjem proces je koji traje.

Dopušteno mi je učiti.

Ovaj Mlađak dolazi u za mene zanimljivo vrijeme. S toliko širenja u mom životu, podsjećam se da je OK imati trenutke povlačenja. Razmišljanja o načinu na koji interpretiram zbivanja u svom životu.

Ne želim pogrešno razumjeti prilike koje su mi sada dostupne. U redu je biti nesiguran u vezi s novim realnostima u životu. U redu je raditi korak po korak.

Ovaj me mladi Mjesec podsjeća da nađem trenutak za sebe. Da se ponovno uskladim sa svojom intuicijom. Da se podsjetim da uvijek znam što je istinito za mene. Ponovno se posvećujem iskrenom rastu – ne za izvanjska priznanja, nego za unutarnju vrijednost.

Strijelac i podznak u Strijelcu

Unutar sebe budim moć da posegnem za onim što može podići moj rad, moj duh, razumijevanje mog utjecaja.

Želim znati kako se mogu poboljšati, biti učinkovitiji/a. Kako međuovisno davati potporu i dobivati je. Znam da je jedini način da to naučim iskušavanje novih stvari. Riskiranje. Davanje onoga što imam onima oko sebe koji daju na isti način.

Primam blagoslove zajednice.

Ne čekam da me ljudi nađu. Čistim put između nas. Jasno pokazujem da želim surađivati s onima koji me otvaraju prema novim mogućnostima. Jasno pokazujem da želim ponuditi zajednici ono što imam. Da sam spreman/na riskirati, eksperimentirati i iskušati nešto novo.

Jasno pokazujem da kod mene nema kompromisa o ključnim vrijednostima. Da nikad neću odustati od svojih vizija o pravednoj budućnosti.

Jarac i podznak u Jarcu

Uspinjem se na profesionalne vrhunce koji mi obećavaju veću samosvijest. Čemu trošiti svoje vrijeme, trud i energiju ako tijekom procesa ne dođem do većeg i dubljeg razumijevanja sebe?

Pravi izazov otkrit će sve moje strane. Moje jake strane. Moje slabe strane. Moju ljepotu. Želim znati sebe u cjelini putem svojeg posla u ovom svijetu. Želim znati da sam koristan/na. Želim znati da mogu dati više od sebe.

Ovaj me Mlađak podsjeća da se ne držim onoga što mi je poznato. Niti da posežem za starim trijumfima. Niti da visim na vrijednosti koju sam postigao/la. Podsjeća me da bez obzira na to dokle sam došao/la, i dalje je pravo vrijeme da vidim što sam još u stanju postići.

Vodenjak i podznak u Vodenjaku

Dok ispunjavam svoje zemaljske dužnosti, dok učim o kapacitetima svoje karijere, dok razumijevam koji me profesionalni rad čeka, ovaj Mlađak čini jasnim da nijedan plan nije konačan.

Trebam biti dovoljno fleksibilan/na da radim s onim što život baci preda me kako bih učinio/la najviše od onoga što mi život nudi.

Ovaj me mladi Mjesec podsjeća na važnost mijenjanja dijelova dnevnog rasporeda potrebnih u novom životu. Bez tih prilagodbi možda će biti nemoguće ostvariti veće snove.

Mlađak traži da sanjam izvan granica ovog svijeta. Traži da se oslobodim okova pragmatičnosti. Traži da skočim s litice konformizma. Traži da lutam ponorom snova koje smatram nemogućima, snova koje se bojim imati. Onima koje bih želio/željela da se ostvare. Onima koje želim ostvariti, ali se bojim neuspjeha.

Mjesec traži da riskiram intelektualnu sigurnost za trenutak traženja duše. Traži da njegujem najsmjelije snove i fantazije. Nije pritom stvar u njihovu ostvarenju, nego u dodiru s dijelom sebe iz kojega dolaze. Dopuštajući da više toga izađe na vidjelo, dopušta se da se više toga ostvari.

Ribe i podznak u Ribama

Prekidam s onim što mi šteti. Prekidam s onim što me upozoravalo da to nije dobro za mene. Prekidam s podcjenjivanjem svojih najdubljih želja.

Prekidam s onima koji mi crpe energiju. Vrijeme. Radost.

Prekidam s načinom razmišljanja zbog kojega sumnjam u svoje talente. Svoje kreacije. Svoj jedinstven način rada. Prekidam s onim što me odbija ovakvog/ovakvu kakav/va jesam, što učim biti.

Povezujem se onima koji mi daju prostor da pokažem svoje kvalitete. Povezujem se s onima koji mi čuvaju leđa. S onima koji ne moraju uzimati od drugih i znaju kako živjeti u recipročnoj razmjeni.

Štujem ovaj Mlađak podsjećajući se kako je ono za što vrijedi raditi također vrijedno da nas transformira. Ne bojim se promjene. Ne bojim se otkrivanja nepoznatih strana sebe. Ne bojim se iskrenih razmišljanja. Bojim se jedino života koji izbjegava takvu iskrenost.

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci