Mlađak u Strijelcu 26. 11. 2019: Dan za novi početak koji ne smijete propustiti

U utorak 26. 11. 2019. u 16:06 mlad Mjesec u Strijelcu nosi dobar start u novu priču...

Utorak obilježava mlađak u Strijelcu. "Možete očekivati istinski sjajan novi početak", ističe Elsa Panizzon i objašnjava na čemu temelji tu tvrdnju. Prvo, Strijelac je sretan i optimističan znak, "poznat po tome što gleda u budućnost". Povrh toga, ni Sunce ni Mjesec nisu aspektirani, što daje svojevrsnu čistoću. Usto, vladar Strijelca, Jupiter, u svom je znaku. "Nemojte propustiti ovu priliku za dobar start u novu priču."

"Ovaj Mjesec podupire ekspanziju, slobodu, praktičnost, viši osjećaj za intuiciju i ljepotu te povećava vašu unutarnju svjesnost što je to što želite, što možete imati i što zaslužujete", kaže Lena Stevens. On također daje vremenski okvir spremnosti za ono što dolazi u budućnosti.

"Nije prerano razmišljati o svojim ciljevima i željama za mjesece što dolaze." Ovo je i društveno vrijeme kad "možete podijeliti svoje vizije i dobiti potporu. Slavite promjenu, napredak i sve aspekte svoga života koji se kreću prema nečem boljem, većem i uravnoteženijem." Svakako nađite vremena za brigu o sebi jer su vaše emocionalno i tjelesno zdravlje glavna komponenta spremnosti za budućnost. A ako vam je jasno što želite, ovaj je mlađak sjajno vrijeme da napravite konkretan popis i plan kako to ostvariti.

Ovaj mlađak u Strijelcu posljednji je za više od desetljeća koji se nalazi uza svoga vladara Jupitera, kaže Chani Nicholas. On je ujedno prilika da se najbolje iskoriste posljednji trenuci Jupitera u Strijelcu te za rezimiranje i razmišljanje o Jupiterovu prolasku kroz taj znak. "Uglavnom ostavljen sam", on dolazi sa samo jednim zadatkom: da nam pomogne kako bismo učinili najviše moguće od onoga čime moramo raditi, nježnim rješenjem što nas podsjeća da smo odgovore imali cijelo vrijeme.

"Uvijek podsjećam ljude da svoje namjere za sljedeći mjesec postave na dan mladog Mjeseca", ističe astrolog Matthew Currie. "S obzirom na optimističnu prirodu Strijelca, svima vama preporučujem da vam namjere budu što je moguće veselije u idućem mjesecu, prije no što konjunkcija Saturna i Plutona postane egzaktna i upropasti ga mnogima od nas", ističe Currie.

Izvori: elsaelsa.com; thepowerpath.com; chaninicholas.com; sasstrology.com

Pročitajte i:

Što mladi Mjesec u Strijelcu 26. 11. nosi baš vašem znaku

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci