Mlađak u Ribama: Jedna od najpozitivnjih lunarnih energija ove godine

Superpozitivan mlađak u Ribama preplavljuje nas samopouzdanjem te daje inspiraciju i izdržljivost potrebne za iniciranje važnih promjena. Nosi nam uzbudljiv novi put

Mlađak u Ribama 23. veljače poseban je, ali bi mogao biti i maglovit jer u Ribama su Neptun i retrogradni Merkur. Jupiter (tradicionalni vladar Riba) sad je u Jarcu (na 18. stupnju), u sekstilu s Neptunom (modernim vladarom Riba, na 17. stupnju tog znaka), ali u kvadratu s Venerom (na 18. stupnju Ovna).

Budući da Venera vlada vezama, financijama, samopouzdanjem i zadovoljstvima, tu bi sada moglo biti izazova, upozorava Kimberly Peta Dewhirst. No, dodaje, unatoč napetosti, ovo je ugodan mlađak. S njim su u dobrom odnosu i Mars u Jarcu i Uran u Biku, što ovo vrijeme čine odličnim za iniciranje promjena.

Uz Ribe se veže pojam žrtve – što može biti i otpuštanje nečega, prekidanje s nečim, što se u početku može činiti pomalo bolnim, ali donosi dugoročno poboljšanje, a upravo je to naglašeno sekstilom s Marsom. Mjesečev sekstil s Uranom mogao bi donijeti i iznenadan razvoj događaja. Ne treba zaboraviti da je mlađak u konjunkciji s Merkurom, koji ne samo da se u Ribama osjeća loše nego je i retrogradan. Zbog toga sada trebamo paziti što govorimo i kome vjerujemo.

Mladi Mjesec u Ribama idealan je za uključivanje u novu duhovnu skupinu, započinjanje nove meditativne prakse, proučavanje novog sustava vjerovanja i izoštravanje spiritualnih sposobnosti. Energija Riba je "ja sanjam", a pitanje koje naglašava glasi: što je ono što trebate inicirati kako biste vi ili drugi bili usklađeniji sa svojom svrhom, snovima i vizijama.

"Mlađak u veljači jedan je od najpozitivnijih lunarnih energija 2020. godine", kaže astrologinja Narayana Montúfar. Ispunjen superpozitivnom vibrom, donosi nalet inspiracije i samopouzdanja koji sve znakove zodijaka može uputiti na uzbudljiv novi put ili projekt. Ako ste, dakle, čekali dobro vrijeme da počnete projekt ili prođete teškoće na putu prema svom cilju, ovaj mlađak daje vam idealnu priliku za to...

Što mlađak u Ribama donosi vašem znaku?

Želje i namjere s mlađakom u Ribama

Izvori: starsignstyle.com; astromatrix.org; askastrology.com; bustle.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci