Mlađak u Lavu: Vruć početak

Želite li početi nešto novo, Mlađak u Lavu savršen je trenutak za to...

Jako vruć početak

Mlađak u Lavu u nedjelju, 23. srpnja (u 10.46 sati) nalazi se na nultom stupnju tog znaka, vladavina kojeg počinje dan prije ulaskom Sunca u Lava, dok konjunkcija s Marsom na 1. stupnju dodatno potpiruje vatru, kaže astrologinja Nadia Gilchrist ističući: "To će biti vruć početak." Prevruć? Ovisi o tome koliko vam je ugodan element vatre, osobito lavovska vatra. Jer, ono što će početi bit će glasno, puno ponosa i želje za pokazivanjem.

Raspoloženje može varirati od agresivnog i krajnje ambicioznog do zahtjevno romantičnog. Bit će naglašene lavovske teme: želja za priznanjem, romansom, zabavom i/ili slavom. Bude li bijesnih ispada, oni će vjerojatnije biti posljedica uskraćivanja ili ugrožavanja nečeg od toga.

Naglašena je strast – koja se može odnositi kako na privlačnost tako i na umjetničku inspiraciju – kao i sposobnost stvaranja nečeg posebnog. Taj je potencijal na određen način sirov jer "Mlađak je samo prvi korak. A Mars je čisti instinkt", kaže N. Gilchrist. I ističe: "Želite li nešto početi, ovo je vaš Mjesec. On pršti inicijativom i samopouzdanjem."

Pokretanje događaja

Imajte na umu da se sada mogu pokrenuti događaji koji su povezani s pomrčinom Sunca što će se dogoditi 21. kolovoza na 28. stupnju Lava, kad će mladi Mjesec ponovno biti u tom znaku. Tako će se u Lavu zaredati dva Mlađaka, a taj u kolovozu bit će još snažniji od ovog srpanjskog, vrlo moćnog! A njega gledajte kao otvorenje zbivanja što će se intenzivirati. Pogledajte i svoju natalnu kartu, savjetuje kanadska astrologinja: kuća koja vam je u Lavu upućuje na područje u kojemu možete stvarati, riskirati i zadobiti poštovanje. 

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci