Mlađak u Lavu 1. 8. 2019.: Moćno vrijeme velikih promjena

Uz snažan poticaj pozitivne energije, možete ponovno stvoriti sebe te hrabro krenuti u novom smjeru

Vrijeme da pokažemo ljubav

U vrijeme ovog mlađaka u Lavu u istom su znaku i Sunce, Venera i Mars. "Lav je fiksni znak i njegova je vatrena energija poput plamena što neprestano gori, vladajući romansom i ljubavlju", kaže ‎Justyna Sperryn, koja se bavi intuitivnom astrologijom. Stoga je ovo sjajno vrijeme da se otvorimo i pokažemo ljubav.

Sada trebamo pustiti druge ljude u svoje živote, i to tako da budu svoji i da im damo slobodu da čine ono što ih usrećuje. Ovo je i podsjetnik da se, kad se potrebno, moramo zauzeti za sebe i reći ono što treba, bez strahovanja kakav ćemo odgovor dobiti.

Igrate na malo? Promijenite to!

Kako su Pluton i Merkur u opoziciji, ovo je prilika i za duboko razmišljanje. Možda ćete sagledati prošlost i shvatiti da ste neke stvari mogli učiniti drukčije – sad imate priliku postići napredak kako ne biste ubuduće ponavljali iste obrasce. Trigon Sunca i Jupitera ispunit će vas pozitivnom energijom i potaknuti da u životu nađete više radosti – i podijelite je s drugima.

Nakon tjedana "astroloških nestašnosti", ovaj mlađak na scenu vraća zabavu. "Mislite o njemu kao o kasnoljetnom kozmičkom rebootu, vremenu kad možete otresti svu onu vodenu rakovsku energiju i zakoračiti u svoju veličinu", kaže Theresa Reed. Na mlađak "istražite gdje igrate na malo", savjetuje. Ako ne osjećate da živite najbolje što možete, razmislite o tome što vas u tome sprječava. Eliminirajte to i hrabro budite svoji. Ponosite se svojim radom i sobom.

Postavite namjeru za mlađak u Lavu: Privucite ljubav, radost, kreativnost i uspjeh

Nova ljubav vas može pogoditi ravno u glavu

Ovaj je dan povoljan i za preuzimanje vodstva i slavu te sjajan za unošenje više zabave i igre u svoj svijet kao i za tetošenje djece – uključujući dijete u nama. Samcima koji su se malo začahurili ovo je idealan dan da ponovno počnu izlaziti.

Kako je mlađak u konjunkciji s Venerom, a ona u kvadratu s Uranom u Biku i trigonu s Kironom u Ovnu, novi bi početak mogao protresti stvari te vam razjasniti što želite i volite, upozorava Nadia Gilchrist. "Ono što ste mislili da je lijepo, vrijedno ili privlačno može proći dramatičnu promjenu. Nova vas ljubav može pogoditi na uzbudljive načine, kao i navala oslobađajućeg samopouzdanja."

I Merkur ponovno kreće naprijed, iskoristite to

Ovaj mlađak, koji nazivaju i supermjesecom, donosi proboj i priliku da ponovno stvorite sami sebe: otpustite odnose koji su smetnje, prerežete veze s bolnom prošlošću te u miru i tišini sanjate i postavite namjere za budućnost zahvaljujući moćnoj jasnoći namjere, navodi Healing Energy Tools.

Budite hrabri i otvoreni prema toj novoj osobi koja postajete. Budući da u isto vrijeme Merkur ponovno kreće naprijed, prema vama je usmjerena nova energija i dobivate snažan poticaj da krenete u novom smjeru – nemojte to propustiti iskoristiti.

Izvori: astro-numbers.com; thetarotlady.com; rubislipper.ca; healingenergytools.com (via Facebook)

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci