Mlad Mjesec u Strijelcu 7. 12. 2018: Želite li doista spaliti mostove iza sebe?

Mlađak u Strijelcu budi želju za promjenom i bijegom

Snažan poriv za bijegom

Strijelac je znak poznat po ljubavi prema slobodi, a ovaj Mlađak uključuje "trijumvirat Sunca, Mjeseca i Jupitera u ovom znaku, u kvadratu s konjunkcijom Marsa i Neptuna u Ribama. Mogli biste osjetiti snažan poriv za skitanjem", kaže astrologica April Elliott Kent. Zapravo, dodaje, mogli biste se osjećati kao da i nemate drugog izbora nego pobjeći od nečega, bio to, primjerice, vaš dom, posao ili brak.

Posrijedi može biti potreba da na neki način otvorite svoj život, ili nanovo osmislite sami sebe, ili vam je jednostavno potrebna promjena okruženja, ili vam se čini da ćete poludjeti ako se ne oslobodite. Osjećate se kao da pripadate samo sebi i nikome niste dužni polagati račune. Spalili ste mostove iza sebe i puni nade zakoračili naprijed, prema životu koji će biti više autentičan.

Oprez

"To bi mogla biti najbolja odluka koju ste donijeli. Ali budući da su uključeni Mars i Neptun", upozorava astrologica, potreban je oprez u vezi s tom avanturom života. "To je ono što nas proganja kad razmišljamo o dramatičnoj promjeni: strah da ćemo učiniti užasnu, vjerojatno nepopravljivu pogrešku." Pitate se: idete li na putovanje slijedeći svoju dušu ili jednostavno bez razloga odbacujete savršeno dobar posao, ili vezu, ili sreću.

Astrologica smatra kako svoje živote nismo skloni upropastiti kad su stvari objektivno strašno loše – tada obično nemamo dovoljno energije ili samopouzdanja za tako dramatičan potez. Većina ljudi za koje zna da su si uništili život, to su učinili "jednostavno zato što su nezadovoljni, zbog razloga koje sasvim ne razumiju. Osjećaju da nisu cijenjeni, željeni, da ne žive pravim životom." Osjećaju se kao da su u zamci, nevidljivi, da imaju dužnost prema nekome (a taj netko može biti sasvim u redu), i to ne mogu podnijeti.

To ne znači da morate minirati svoj život

Pod djelovanjem ovog Mlađaka, upravo tamo gdje se osjećate zarobljeni, u klopci, žudjet ćete za time da izmigoljite na slobodu. No to ne znači da morate minirati vlastiti život i početi potpuno ispočetka, naglašava April Elliott Kent. "Za većinu nas bit će dovoljno da oprezno pristupimo tempiranim bombama u svojim životima i deaktiviramo ih tihim razotkrivanjem pravim ljudima te učinimo korak, bez obzira na oprez, u drugom smjeru.

Pitajte: Gdje možete biti iskreniji, prema sebi i drugima? Koje vas tajne i strahovi sprječavaju da istinski živite?" Ono što nipošto ne smijemo učiniti, ističe astrologica, jest "ignorirati neukroćenu životinju unutar sebe koja zahtijeva pustolovinu i slobodu". A ako je doista došlo vrijeme da odbacite nešto vrlo važno, "budite apsolutno sigurni da nema drugog izbora".         

 

Izvor: www.bigskyastrology.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci