Mlad Mjesec u Djevici 30. 8. 2019.: Ne premišljajte se – jednostavno učinite!

Sada svi sustavi rade: mlađak u Djevici, uz potporu niza planeta u tom znaku, potiče na djelovanje, nagrađuje učinkovitost i osigurava sve potrebno za ostvarenje ciljeva

Precizan novi početak

Mlađak u Djevici, na 6. stupnju tog znaka, "u konjunkciji je s Marsom (akcije), Venerom (privlačnost) plus Merkurom (komunikacija) i Junom (sporazumi o partnerstvima).

Stoga možemo imati precizan (Djevica) novi početak koji uključuje akcije ujedinjene s privlačnošću – dobivajući ono što želimo", sažima astrologica Nadia Gilchrist. "Djelujete i privlačite ono što želite (pretpostavljajući da djelujete u skladu s agendom Djevice – precizno, pažljivo, postupno, praktično)."

Vrijeme za intuitivno vodstvo, bljeskove inspiracije i genijalne ideje

Merkur pak osigurava preciznu komunikaciju i rješenja vezana uz partnerstvo, dok trigon s Uranom, koji je retrogradan u Biku, donosi promjenu, ali takvu s kojom se lako nositi. Najbliži Suncu i Mjesecu u Djevici je Mars, povećavajući poriv, energiju i volju da se ostvari željeno, dok Uran šalje inspiraciju da se sruši i reorganizira gotovo bilo što što odaberete, kaže astrologica Patricia Liles.

Trigon mladog Mjeseca u Djevici i Urana u Biku donosi i "predivno vrijeme za intuitivno vodstvo, bljeskove inspiracije i genijalne ideje", kaže Theresa Reed. Konjunkcija Mjeseca s Marsom odlična je za djelovanje na temelju tih ideja, ali bi neke mogla učiniti svadljivima i mrzovoljnima, a kako se sve događa u Djevici, i pretjerano kritičnima. "Duboko udahnite, ostanite usredotočeni na svoje ciljeve i pustite da sve prođe", savjetuje. Jer, proći će brzo, s obzirom na to da je tu i Venera koja će izgladiti stvari.

Otvaraju se Vrata Djevice

Budući da je ovo drugi Mlađak u kolovozu, naziva ga se i crnim Mjesecom. A u noći ovog crnog Mjeseca otvaraju se Vrata Djevice, navodi se na stranici Magical Recipes Online. Vrata Djevice otvaraju Sunce, Mjesec, Venera, Mars i Merkur – svi u tom zemljanom znaku.

Djevica je zapravo Perzefona, vladarica podzemnog svijeta, kći Demetre, božice zemlje. Ona će inaugurirati novu eru za Zemlju. Djevica je znak iscjeljivanja, stoga je potrebno da prvo prepoznamo i priznamo svoje ožiljke – a upravo je dan ovog Mlađaka pravo vrijeme za to. Pripremite se za velik preokret.

Učinkovitost

Ovo je fenomenalan mlađak za čišćenje, raščišćavanje i stvaranje reda u bilo kojem području vašeg života, kaže Theresa Reed. Prije toga nađite vremena da u miru razmislite što trebate počistiti i urediti, koje stvari funkcioniraju dobro, a koje nezadovoljavajuće, što vam više nije potrebno... Temeljito analizirajte sve pojedinosti. Potom napravite popis i bacite se na posao.

"Ovo je Mjesec koji favorizira učinkovitost", ističe T. Reed, stoga ako se dobro pripremite, možete ostvariti velik napredak. Sad u red možete dovesti i svoje zdravlje: ovaj je mladi Mjesec odličan za započinjanje novog režima prehrane i/ili vježbanja ili pak terapije. "Nove rutine i navike započete danas mogle bi pozitivno utjecati na vaše buduće zdravlje." Kako Djevica voli biti od koristi, ovo je i pravi dan da se uključite u neku akciju za opće dobro.

"Ovaj mlađak podupire fokus, detalje, djelovanje, reorganiziranje, resetiranje i nove namjere", kaže astrologica Lena Stevens. Dodaje kako se krećemo prema vremenu veće jasnoće i želje za djelovanjem i manifestiranjem. Energija će se pokrenuti ako svoje namjere podupremo posvećenošću njima, ističe astrologica.

Nagovorite mlađak da vam ispuni želje

Ne razmišljajte previše

"Odvojite nešto vremena i razmislite što uistinu želite od svog života; ako je potrebno, resetirajte svoje namjere i odredite neke obveze u vezi s tim kako ćete nastaviti dalje." Ne trebate strahovati da ćete zapeti zbog ambivalentnosti, konfuzije ili pretjerana opreza koji bi spriječili vaše napredovanje – ovaj mlađak pokreće ciklus u kojem svi sustavi rade.

Ovo je potencijalno vrlo okrepljujuće i osnažujuće vrijeme, no ako se dogodi da se osjećate loše, preporučuje se kakav fizički rad da se pokrene energija. Sad nije vrijeme za pretjerano razmišljanje, prepuštanje brigama i tjeskobi. "Umjesto toga, vrijeme je da se otvorite svojoj intuiciji i dopustite da podrška dođe u bilo kojem obliku u kojem se pojavi. Umjesto previše razmišljanja o nečemu, jednostavno to učinite."

Izvori: rubyslipper.ca; thepowerpath.com; thetarotlady.com; magicalrecipesonline.com

mjesec

unsplash-logo Jordan Steranka

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci