Mlad Mjesec u Blizancima 3. 6. 2019.: Sreća, ljubav i zarada

Ovo je osobito dobro vrijeme za zaljubljivanje i zaradu, ali treba zadržati oprez

Snaga riječi

Mlađak u ponedjeljak, 3. lipnja je u Blizancima. "Smješten sa svojim vladarom, Merkurom, ovaj mladi Mjesec naglašava snagu naših riječi, misli i komunikacije", objašnjava astrologica Chani Nicholas.

Budući da je u opoziciji s Jupiterom, naglašava i utjecaj onog što kažemo i kako to kažemo. A kako je u kvadratu s Neptunom, moglo bi nam promaknuti nekoliko ključnih točaka, pojedinosti ili faktora, zbog čega prioritet treba dati iskrenosti i jasnoći.

Sretan mladi Mjesec

Ovo je sretan mladi Mjesec, kaže astrolog Jamie Partridge. "Ovo je osobito dobra mjesečeva faza za zaljubljivanje i zaradu." Sad je moguće ostvariti svoje snove, ali planeti upozoravaju da je potreban oprez kako ne bismo bili preoptimistični i previše revni. Stoga budite realistični i svjesni rizika da vas netko može zavarati te sumnjičavi ako vam se ponuda čini previše dobrom da bi bila istinita.

Djelovanje ovog Mlađaka osjećat će se četiri tjedna, do solarne pomrčine 2. srpnja, a najbolje vrijeme za svjež start i započinjanje novih projekata je tijekom prva dva tjedna ovog novog Mjesečevog ciklusa."

Akcija!

Ovomjesečni je Mlađak obilježen istinom, komunikacijom i samoizražavanjem, ističe Tanaaz Chubb. On nas potiče da razjasnimo što je naša istina i da radimo na tome da izrazimo što uistinu osjećamo.

"Pod tamom ovog mladog Mjeseca također ćemo se osjetiti motiviranima da poduzmemo akciju na nekom području svog života." I dok Mlađak obično uzrokuje naše povlačenje u sebe i "sjene vlastita srca i duše", ovaj nam mladi Mjesec daje potporu da preuzmemo inicijativu i nešto učinimo.

Izvori: chaninicholas.com, astrologyking.com, foreverconscious.com

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci