Mlad Mjesec u Blizancima 13. 6. 2018.: Počinje novo poglavlje u životu

Želite li krenuti u nešto novo – svejedno je li posrijedi posao, veza, neki projekt ili manifestiranje svojih nadanja – iskoristite moć lipanjskog mlađaka u Blizancima

Početak novog ciklusa komuniciranja s važnim osobama

Mlađak je susret Sunca, racionalnog, i Mjeseca, emocionalnog, te označava početak novog ciklusa. Ovaj put, s obzirom na to da je lipanjski Mlađak u Blizancima, to je "proces začetka ideje, formiranja misli, dijeljenja mišljenja", kako kaže astrolog Andrew Ifandis.

To je početak novog ciklusa komuniciranja s nama važnim osobama jer vladar ovog mladog Mjeseca je Merkur. On je sad u znaku Raka, kojemu je pak vladar Mjesec, stoga je naglašeno njihovo međudjelovanje. Zahvaljujući tome, komunikacija je suptilnija i više prožeta emocijama nego što je to uobičajeno za znak Blizanaca, ističe astrologica Kathy Biehl. Zbog toga je moguće i da se poruke dožive (previše) osobno. S druge strane, zbog naglašene brbljavosti, lakše ćemo govoriti o svojim emocijama. Ili, kako kaže Ifandis: "Naša je potreba, s Mjesecom u Blizancima, izraziti sebe i svoje osjećaje."

Ovaj Mlađak ne prate značajniji aspekti osim kvadrata s Neptunom u Ribama (zbog kojeg bismo se mogli osjećati pomalo sanjivo, dezorijentirano ili ošamućeno), što astrolog Ifandis smatra vrlo važnim jer "poruka koju ovaj mlađak ima za svakoga od nas nije obojena bilo kojim drugim planetom". A ona je "kristalno čista poruka, koja se može čuti i razumjeti intuitivno, kao rezultat sjedinjenja našega intelekta (Sunce u Blizancima) i našega srca što govori (Mjesec u Blizancima)".

Doslovno je postrojio zvijezde za novi početak

S druge strane, na ovaj mladi Mjesec utječe čak osam fiksnih zvijezda, i to vrlo sretnih, naglašava Jamie Partridge. Želite li početi novo poglavlje u svom životu, bilo privatno bilo profesionalno, "ovaj je Mlađak doslovno postrojio zvijezde da vam pomognu uspjeti u tome", kaže astrolog, dodajući kako spomenute zvijezde osobito daju vještine potrebne za poslovni napredak. Mlađak je uvijek dobro vrijeme za postavljanje ciljeva i nove projekte, a ovaj je osobito povoljan za to.  

Budući da su, kako kaže, Blizanci znak kreativnog manifestiranja, Tanishka, The Moon Woman, preporučuje da iskoristimo njegovu moć "vizualizirajući sa zahvalnošću i afirmirajući svoje najveće nade". Imajte pritom na umu da je ovaj mlađak 13. lipnja u 20.44 sati jer je "prvih osam sati nakon egzaktnog mladog Mjeseca optimalno vrijeme za prizivanje pomoći u komunikaciji, multitaskingu, istraživanju i korištenju poslovnih veza".   

Patricia Lucija Tomasović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na sensa.hr

Ostali članci